Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

126
Sarayın kibirlisi Türkiye Afet Müdahale Planına attığı imzayla depreme müdahalede TSK'yı "ana çözüm ortağı" görmez, "destek çözüm ortağı" görürse; Cumhurbaşkanı Başdanışmanının baş köşede oturduğu masada, boş çay bardaklarını toplamak da Hava Korgenerale düşer. Yazık! Çok yazık!
127
Milletin ciğeri yanarken, Sarıklı amirali ihraç etmek yerine, tüm özlük haklarıyla, emekli ettiler. Yakında kendini THK’ya kayyum da atarlar. Öyle bir dönemdeyiz ki; “Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde.”
128
Doktorlarımıza kapıyı gösteren, “Suriyelileri, Iraklıları, Afganları göndermeyeceğiz” demiş. Bu el iyisi hiç merak etmesin, bu millet herkesten önce seni gönderecek.
129
Eeee sonra ne oldu? Dolar 10, 15 dinlemedi. 16 lira oldu.
130
Gezindiği sokakların enkazında binlerce insanımız can verdi. Hala enkazda cenazesi bulunmayan vatandaşlarımız var. Atadığı Bakan milletten deprem bölgesine çay, terlik, eşofman istiyor. Bakanı atayan otobüsten milletin kafasına oyuncak fırlatıyor. Koca bir rezillik 24 saniyede.
131
“Paranın itibarı milletin itibarıdır” Nereden nereye…
132
İngiltere'de Başbakan adayının vaadi: "İngiltere'deki mültecileri Türkiye'ye göndermek." Herkes aklını başına alsın. "Parayla, Türkiye'yi mültecilere açık hava kampı yapma" dönemi artık sona eriyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet ciddiyetiyle yönetileceği günler yaklaşıyor.
133
İskenderun Devlet Hastanesi’yle ilgili devletin resmi sunumlarında hastane binasının 2012 yılında Deprem Dayanıklılık Testinden geçemediği yer alıyor. 11 yıl hiç bir şey yapılmadı. Depremde bu binada 70 kişi hayatını kaybetti. Göz göre göre cinayet dediğimiz işte bu.
134
Niyet hayr; Akibet hayr. Başladık. 85 milyon için geliyoruz. twitter.com/herkesicinCHP/…
136
Daha birkaç hafta önce, “Türkiye Yüzyılı” diyenler, Liyakatsizlikleriyle, Beceriksizlikleriyle, Kifayetsizlikleriyle, Kibirleriyle, Ülkemize “Yüzyılın Felaketini” yaşattılar.
137
Bağırarak gelen depreme karşı önlem almadılar, Şimdi “Asrın depremi” diyerek, Neden oldukları "Asrın cinayetinin" "Asrın ihanetinin" üstünü örtemezler. Bir de koca koca adamlar kamera önünde yer kapma yarışına girmişler. O rezil imaj parlatma çabanız, yerin dibine batsın!
138
Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı. #KemalKilicdaroglu Geliyor gelmekte olan.
139
Hazırız. Yolumuz açık olsun...
140
Cehaletin en tehlikelisi kibirli olanıdır. İmam bunları söylerse cemaat ne yapmaz. Sağlık çalışanlarına şiddet arttıysa, doktorluk mesleğinin saygınlığı ayaklar altına alındıysa sorumlusu işte bu kibirli cehalettir.
141
Ucube tek adam rejimine, “Artık Yeter!” Yolsuzluklara, “Artık Yeter!” Yoksulluğa, “Artık Yeter!” Yasaklara, “Artık Yeter!” Harun olacağız derken, Karun olanlara, “Artık Yeter!” Bir yüzükle siyasete başlayıp, Servetine servet katanlara, “Artık Yeter!” Yeter! Söz Milletin!
142
Ya cevap ver, Ya hesap ver.
143
Erdoğan: “Dinletiriz, gösteririz ama vermeyiz.” Hem dinlettiniz. Hem gösterdiniz. Hem de verdiniz. Şimdi enayi kim oldu?
144
Emekliye bayram ikramiyesi, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun projesidir. 2018 Mayısında 1000 lira olarak yasalaştı. 5 yılda gele gele 2000 liraya geldi. Oysa TÜİK 'in makyajlı enflasyonuyla 3.564 lira, Gıda enflasyonuyla 4.614 lira olmalıydı. Neyse ki feraha 51 gün kaldı.
145
Tam 4 yıl önce bu sözler söylendiğinde: 2 yıllık tahvil faizi % 19 idi. Bugün % 24. Dolar kuru 4,21 TL idi. Bugün 17,33. Benzinin litresi 6,29 TL idi. Bugün 27,63 TL. Mazotun litresi 5,75 TL idi. Bugün 30,10 TL. Aldı yetkiyi, Gösterdi etkiyi. Millet hesap sormak için gün sayıyor.
146
Gel vatandaş gel! Yerini bulabilirsek, TÜİK marketlerindeki fiyatlara gel.
147
128 milyar $’ı eritip; 3-5 $’a bel bağlayanlar utansın.
148
Bir iktidar seçim sistemiyle oynamaya başladıysa, Gidici olduğunu artık kendisi de biliyordur. Geliyor gelmekte olan...
149
Daha ne desin? Emeğini, alın terini, satın alma gücünü korumak için döviz alan vatandaşın nasıl çarpıldığını gayet güzel anlatmış Bakan. Erdoğan’ın sürekli harladığı dövizin ateşi, Bakanın tabiriyle “küçük yatırımcıyı” çarparak son buldu. twitter.com/etkilihaber/st…
150
Devletin kurumlarını, memurunu paralel devlet kurup vesayet altına almayı alışkanlık haline getireceksin. Liyakati bitirip ülkeyi talan edeceksin. Biz yok öyle yağma  deyince çamura yatacaksın. Millet vesayetçiyi, darbeciyi gördü. Yeter, sandığı getirin millet sözünü söylesin.