Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(古い順)

1
Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
2
Merkez Bankası verilerine göre 22 Nisan 2021 itibariyle net rezervler eksi 43,4 milyar dolar. Kasa sadece boş değil, gırtlağa kadar da borçlu. #128MilyarDolarNerede
3
Lebaleb Kongrelerin ardından, 18 günlük kapanma başladı. Millete doğru, dürüst destek nerede? Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
4
Ülke trol aklıyla yönetiliyor diyoruz, haklı çıkıyoruz. İnanabiliyor musunuz, bu Altun trole saçmalıklar üretsin diye milletin parasıyla 25 katlı bina tahsis ettiler. Sarayın çocukları eğleniyor. Millet açlıktan intihar ediyor!
5
Yeterki doğru dur. Eğri belasını bulur. #128milyardolarnerede
6
Hay Allahım! Turiste hizmet ederken turiste görünürsen; ceza yok, aşı var. Turistle aynı denizde yüzerken turiste görünürsen; aşı yok, ceza var. Tam bir AK Parti prodüksiyonu...
7
Gençler; Spoiler vermek istemem. Ama bu filmin sonu, Sandıkta Hezimet.
8
Bugüne kadar defalarca kez sorduğumuz ama Hükümet tarafından açıklanmayan Çin aşısıyla ilgili sözleşmeye ulaştık. İşte sır gibi saklanan gerçekler...
9
Mayısın 8’i. 2021 takviminde günlerden 128 ‘incisi. O zaman bir daha soralım. #128MilyarDolarNerede ?
10
Büyük lokma ye, büyük konuşma. Kripto dolandırıcılar, mafya artıkları ve pudracı ofis boylarla fotoğraf çektirmeyi seven atanmış S.S. yine büyük laflar etmiş. Hayırdır; Mafya-Siyaset-Emniyet arasındaki kanalizasyon hattı bir kez daha patlayınca ne bu telaş? Ne bu panik?
11
Bugün Süper lige çıkan; 01 Plakalı Adana Demirspor ile 28 Plakalı Giresun Sporu tebrik ediyorum. Tesadüf mü, tevafuk mu? Artık takdir milletimizin.
12
128 milyar $’ı eritip; 3-5 $’a bel bağlayanlar utansın.
13
Şampiyonalar ligi finali yine İstanbul’dan alındı. Formula Yarışı da iptal. Lebalep kongreler size, Kabaran faturalar millete.
14
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar”Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır.”diyor. Mevcut İçişleri Bakanı S.S.e soruyorum; Ağar’ın bakanlığınızdaki yeni görevi nedir? Yetkisi nedir? Devlet krizi dediğimiz tam da budur.
15
Mafya-Siyaset-Emniyet hattında kanalizasyon patladı. Ellerine yüzlerine bulaşan pisliği "Atanmış S.S.", Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti Sözcüleri muhalefete bulaştırmaya kalkıyor. Arsızlığın bu kadarı da fazla. Memlekette ne kadar deterjan varsa bunların alayını temizlemeye yetmez.
16
Salgında en az destek veren 3 hükümetten biri ol. Esnafa dükkanını kapat derken, lebalep kongre doldur. Sonra çık milletten helallik iste. Orası "helallik isteme makamı" değil; Dar günde, milletin yanında olma makamı. Dar günde yanında olmayana, Millet sandıkta dersini verir.
17
Zulme sessiz kalan, Dilsiz Şeytandır.
18
Pudra şekerleri beslemelerin burnunda. Venezuela peyniri yandaşlar arasında pek revaçta. Bu pislikleri ancak sandık temizler.
19
Hazırız. Yolumuz açık olsun...
20
Testide ne varsa, ağzından o dökülür. Yüreği millete karşı mühürlenmiş bir dilden, elbette temiz bir söz dökülmez. Ama millete ve millet ittifakına tehdit dili, asla ama asla kabul edilmez. Boğaz dokuz boğumdur. Dokuz düşün bir konuş.
21
“Hadi canım sen de” 128 milyar dolar nerede?
22
Yarım hekim candan eder. Yarım hoca dinden eder. Yarım ekonomist cüzdandan eder.
23
Her yerde sormaya devam ediyoruz. #128MilyarDolarNerede ?
24
128 milyar $'ı yok yere erit. Kasada TCMB'ye ait tek sent bırakma. Rezervlerin kalitesi dibe otursun. Sonra çık, Çin'den emanet alınan "çakma" 6 milyar $'a, "Sıçrama" diye sevin. Ne demişler; Can çıkar huy çıkmaz. "El atına binip çalım satmak" bildikleri tek marifet.
25
Hırsız içeriden olunca, Kapı kilit tutmazmış. 10 bin dolar aylığa bağlanan siyasiler, Çanta çanta dolar taşınan MKYK üyeleri, Şimdi de 10 milyon Avro rüşvete aracılık eden sözde gazeteciler. Bakalım 10 milyar Dolar rüşvet rekorunu kim kıracak?