Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

1
Yalan, Dolan, Recep Tayyip Erdoğan
2
Merkez Bankası’nın bağış diye verdiği para Hazine’ye aktarılsa, Hazine gerekli harcamaları bütçeden yapsa, Sayıştay denetimine tabi olacaktı. Bağış olunca bu harcamalar bütçe dışına çıkarılıyor, Sayıştay denetiminden kaçılıyor. Ne kadar da dâhiyane! Ne kadar tanıdık, bildik!
3
Video ne kadar güzel bir alet değil mi?
4
"Sessizlik olacak!" "İndirin Şunları!" Millete söyleyecek sözü kalmayanlar, Milletin sözünü de, sesini de kesemez. Millet konuşacak. Devlet dinleyecek.
5
“Deniz kumu değil haaa! Mıcırıyla, çimentosuyla, demirleriyle Dört dörtlük adımları atıyoruz” Her işleri yalan. Her işleri dolan. Artık utanma duygularını da, Tamamen kaybettiler. Beyin ölümü gerçekleşmiş bu hükümetten kurtulmaya 48 gün kaldı.
6
Küfür etme. İstifa et.
7
Başlıyoruz…
8
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.
9
Yarım hekim candan eder. Yarım hoca dinden eder. Yarım ekonomist cüzdandan eder.
10
Hiçbir yalan, gerçekleri örtbas edecek kadar büyük olamaz.
11
45 bin cenazemiz var. Türkiye cenaze evine dönmüş. Acılı insanlara; "Be ahlaksız!", "Be namussuz!", "Be adi!" demek; hakaret değilmiş; Ama "Hükümet istifa" diye tezahürat, Hem hakaret, Hem de tehditmiş. Kantarın ayarıyla bu kadar oynamayacaktınız. Bu kadar ah almayacaktınız.
12
128+9 milyar dolar nerede?
13
Tam bir yıl önce atılan imzaya, Ve öngörüye bir bakın! Yaşadığımız acıların sorumlusu, Yaklaşan deprem felaketine rağmen, Hiçbir önlem almayan, Depremden sonra, Millete parmak sallayan, Milleti tehdit eden, Ar damarı çatlamış, Saray rejimi ve sarayın kibirlisidir. Nokta!
14
Erdoğan (6 Mayıs 2003): "Yer altında fay kırıklarından önce, Kırılan ar damarlarıdır."
15
O övündüğün hastanelerin İşletme hakkını yandaşların yabancılara devretmiş. Şimdi verdiğin garantilerin karşılığını yıllarca dışarıya dövizle ödeyeceğiz. Hem de tüyü bitmedik yetimin hakkıyla.
16
EYT ve EYT 'lilerle eğlenmeye siz devam edin bakalım. Sandıkta da EYT 'liler sizle bir güzel eğlenecek.
17
Saray kendinden önceki 56 hükümetin 79 yılda harcadığı paranın 4 katını 20 yılda harcadı. Ama deprem için hazırlık yapmadı. Sonuç: Ukrayna’nın savaşta verdiği sivil kayıp 41 bin 193 kişi. Depremde bizim verdiğimiz kayıp 44 bin 374 vatandaş.
18
Milletimiz acı çekerken, Muhatap olduğu; Cehaleti, İş bilmezliği, Nobranlığı, Arsızlığı, Yetersizliği, Ehliyetsizliği, Terbiyesizliği; not etti.
19
Sarayın yediklerini hazmetme ve şifa reçetesi belli oldu. Manda yoğurdu (1kg, çömlekte): 78 TL, Kestane balı (460 gram): 180 TL, Medine Hurması (1 kg): 120 TL, Yulaf ezmesi (350 gr): 27 TL Yatmadan önce karıştırarak yiyorsunuz. Afiyet olsun!
20
Şampiyonalar ligi finali yine İstanbul’dan alındı. Formula Yarışı da iptal. Lebalep kongreler size, Kabaran faturalar millete.
21
AK Parti Genel Başkanının “ben ekonomistim” dedikten sonra, bu iddiasını ispatlamak için ıslak imzalı Üniversite diplomasıyla, okuduğu ders ve aldığı notları gösteren transkripti kamuoyuyla paylaşma kararını son derece olumlu buluyoruz.
22
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar”Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır.”diyor. Mevcut İçişleri Bakanı S.S.e soruyorum; Ağar’ın bakanlığınızdaki yeni görevi nedir? Yetkisi nedir? Devlet krizi dediğimiz tam da budur.
23
IMF'ye verilmeyen 5 milyar $'ın havasını yıllarca attılar. Tulumbada su bitti. Seçim öncesi sağa sola el açtılar. 5 milyar $ için Suudi Finans Bakanına "Türkiye gibi savunmasız ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz, fırsat kolluyoruz" sözünü de söylettiler. Yatacak yeriniz yok.
24
Devlet yönetiminde “Çürüme” ve “Yozlaşma” tek bir fotoğraf karesinde.
25
Deprem enkazının altında vatandaşlarımızın “Sesimi duyan var mı?” feryatlarını duymayanlar; bari bugün vatandaşlarımızın “Hatay’da içmeye su yok!” feryatlarını duyun. Hatay haykırıyor: #hataydaicmesuyuyok ! #hataydaicmesuyuyok !