Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

76
Biz Talan İstanbul’a CHP iktidarında bir kuruş ödemeyeceğimizi söyledik. AK Parti Genel Başkanı “Tahkimde söke söke alırlar” diyor. Bize tahkim sökmez. Tahkimde davaları kazanırız. Velev ki kazanamadık. Bu hovardalığı yapanların yedi göbek sülalesinden parayı söke söke alırız.
77
Geldiğinde bu ülkede çeyrek altın 27 liraydı. 20 yılın sonunda giderken 27 liraya bir kilo yeşil biber alınamıyor. Sonra beyefendi çıkıp hiç sıkılmadan Avrupalılar için ağıt yakıyor. Avrupalıyı bırak! Ülkemizde yarattığın yıkıma bak!
78
“Hadi canım sen de” 128 milyar dolar nerede?
79
Ülke trol aklıyla yönetiliyor diyoruz, haklı çıkıyoruz. İnanabiliyor musunuz, bu Altun trole saçmalıklar üretsin diye milletin parasıyla 25 katlı bina tahsis ettiler. Sarayın çocukları eğleniyor. Millet açlıktan intihar ediyor!
80
1) Bugün Türk demokrasi tarihi açısından utanç duyulacak bir gün yaşandı. Bu ülkenin 11 milyon 354 bin 190 yurttaşının oy verdiği Ana Muhalefet Partisinin liderine devletin resmi istatistik kurumunun kapıları açılmadı.
81
TRT'nin bu gece Erdoğan ile sergilediği müsamere, TRT tarihinin en pahalı prodüksiyonu oldu. Erdoğan ile yapılan müsamere dış borç yükümüzü sadece 2 saatte 192 milyar lira artırdı. Hep ne diyorum: Çakma doktor candan eder, Çakma imam dinden eder, Çakma ekonomist parayı pul eder.
82
Erdoğan’ın Fahri Başkanı olduğu Türk Hava Kurumunun elindeki, hurda denerek, çürümeye bırakılan, uçakların aynısını İspanya ve Hırvatistan şimdi Türkiye’ye yardım İçin gönderiyor. O uçakları hurda diyerek çürümeye terk edenler, hiçbirinizin yatacak yeri yok. twitter.com/JanezLenarcic/…
83
128 milyar $'ı yok yere erit. Kasada TCMB'ye ait tek sent bırakma. Rezervlerin kalitesi dibe otursun. Sonra çık, Çin'den emanet alınan "çakma" 6 milyar $'a, "Sıçrama" diye sevin. Ne demişler; Can çıkar huy çıkmaz. "El atına binip çalım satmak" bildikleri tek marifet.
84
Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
85
Milletimizin; Çocuk sayısına karışır. Kılığına, kıyafetine karışır. Yediğine, içtiğine karışır. Şimdi de atadığı Bakanın imzasına karışıyor. 15 Mayıs sabahı, Sadece milletimiz değil, AK Partili Bakanlar da "çok şükür kurtulduk" diye, derin bir oh çekecek...
86
Sözünüzü tutmadınız. Üstüne acılı gününde millete; Hakaret ettiniz. Küfrettiniz. Yetinmediniz… Milletimizi, Not ettiniz. Tehdit ettiniz. Haysiyetli bir yönetim, Bunları yapmaz. İstifa eder.
87
21 yıllık hükümetin “şahlanış dönemi olacak” dediği 2023’den Türkiye manzarası. Erzurum’un karında, kışında, buz gibi soğuğunda ucuz et kuyruğu.
88
İftira bitti. Küfür başladı. Milletimizin iffetli analarına küfreden beslemeleri gördük. Milletine küfreden Cumhurbaşkanı'na ise ilk kez şahit olduk. Aziz milletimiz halinizi görüyor. Dersinizi vermek için sandığı bekliyor. İftiralarınızla, Küfürlerinizle beraber gideceksiniz.
89
Bunlar ülkeyi yönetmeye değil, Ülkeyi hamuduyla yemeye gelmişler.
90
Uyardık! Elini tüm düğmelerden çek dedik. Gittin yine yanlış düğmeye bastın. Örtülü faiz artışının ve kur riskinin tüm yükünü Hazinenin sırtına taşıdın.
91
Borsa şalter kapatmış! Böyle giderse tüm ekonomi şalter kapatacak. Yeter artık! Seçim. Hemen seçim. Acil seçim.
92
Millet porsiyonları küçültsün ki; Bir Saray da KKTC’ye yapılsın.
93
Büyük lokma ye, büyük konuşma. Kripto dolandırıcılar, mafya artıkları ve pudracı ofis boylarla fotoğraf çektirmeyi seven atanmış S.S. yine büyük laflar etmiş. Hayırdır; Mafya-Siyaset-Emniyet arasındaki kanalizasyon hattı bir kez daha patlayınca ne bu telaş? Ne bu panik?
94
Yolsuzluklara artık YETER! Yoksulluğa artık YETER! Yasaklara artık YETER!
95
Salgında en az destek veren 3 hükümetten biri ol. Esnafa dükkanını kapat derken, lebalep kongre doldur. Sonra çık milletten helallik iste. Orası "helallik isteme makamı" değil; Dar günde, milletin yanında olma makamı. Dar günde yanında olmayana, Millet sandıkta dersini verir.
96
Belçika Başbakanı’nın “Suriye’de 5,5 milyon kişi evsiz kaldı. Yeni bir göç dalgasına karşı Türkiye'ye para verelim Suriyeliler orada kalsın” sözlerini Bu Suriyelileştirme politikasını reddediyoruz. Atamızın emaneti Hatay başta olmak üzere sınır güvenliğimiz, kırmızıçizgimizdir.
97
Bu kadar büyük acı varken, bu kibir abidesi ve şürekâsı; Milletimize hakaret etti. Küfür etti. Milleti not etti. Milleti tehdit etti. Ama yapması gereken tek şeyden, hep imtina etti. O da; İSTİFA! İSTİFA! İSTİFA!
98
Çay! İnanılır gibi değil. Utancı gidenin, Kalbi de gider.
99
THK uçakları İçin 4 milyon $ bulamayanlar; Somali’ye 30 milyon $ gönderiyor. Ciğeri yanan kendi milletine karşı son derece kalpsiz; Ama elin oğluna bir o kadar müşfik. Allah aşkına siz kimin için çalışıyorsunuz? Yeter artık, Bu milletin kanını emip, Ciğerini dağladığınız.
100
Depremde yıkılan binaların sorumluluğunu da bize yıkmaya çalışan müptezellere soruyorum. Sizin iddialarınıza göre; AK Parti Milletvekili mi, AK Partili İskenderun Belediye Başkanı mı, Yoksa bu kararın altında imzası olan AK Parti Genel Başkanı mı sol örgüt mensubu?