Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

101
Tüm çiçekleri koparabilirler. Ama baharın gelişini yine de engelleyemezler. #SanaSöz yine baharlar gelecek… twitter.com/kilicdarogluk/…
102
Testide ne varsa, ağzından o dökülür. Yüreği millete karşı mühürlenmiş bir dilden, elbette temiz bir söz dökülmez. Ama millete ve millet ittifakına tehdit dili, asla ama asla kabul edilmez. Boğaz dokuz boğumdur. Dokuz düşün bir konuş.
103
18 yıl önce, Kuzey Irak'ta askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde ABD'ye "nota" vermeyip, "Ne notası, müzik notası mı?" diyerek bir de üstüne dalga geçenler, Rüşvetçi Reza Zarrab için, Bir de değil, tam iki kez ABD'ye nota verdiler. Unutmadık.
104
Yıkılan evlerin %41’i Hatay’da, Buna karşın depremzedelere yapılacak konutlar için açılan ihalelerin sadece %6’sı Hatay’da. Depremde yıkılan binalar üzerinden bile siyaset yapıyorlar. Bu hangi vicdana sığar?
105
"-Ya arkadaşlar biz bir şey yaptık mı? -Hahaha... -Yok efendim. -Lan nasıl? Harika! Muhteşem bir şey! -Çünkü orada kurumlar yok" Şu rezaletin sergilenmesi için TCMB'nin arka kapısından, TCMB'ye ait olmayan 9 milyar$ yakıldı. Siz çok eğlendiniz. Millet de sizinle eğlenecek.
106
🎼🎺🎸 Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek. Her şeyin sonu var, bu çilede bitçek…
107
Sabahtan akşama bileği yorulan, Akşamdan sabaha yüreği yorulan kadınlar, hiç merak etmeyin. 15 Mayıs sabahı; Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yuvalarınıza bahar gelecek. twitter.com/kilicdarogluk/…
108
Çakma hoca, dinden eder. Çakma doktor, candan eder. Çakma ekonomist, milleti perişan eder.
109
Ne diyordu üstadları Necip Fazıl: “İnsanın kazandığı paradan değil, Paranın kazandığı insandan kork.”
110
Gençler; Spoiler vermek istemem. Ama bu filmin sonu, Sandıkta Hezimet.
111
Hayaller 2021’de yollara çıkacak elektrikli yerli otomobil. Gerçekler 2021 ve 2022’de benzin ve mazot zamlarından arabasına binemeyen millet. “Şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım derse, Vallahi inanırız” diyecek kitlemiz var, diye düşünerek rahat rahat sallıyorlar.
112
Erdoğan sebeptir, Kuyruklar sonuçtur.
113
27 Şubat 2020, 34 askerimiz Rus jetlerinin bombalarıyla İdlib’de şehit edildi.Kahrolduk. Şehitlerimizin acısı tazeyken, Erdoğan Kremlin Sarayına koştu.Kapılarda bekletildi.Milli gururumuz kırıldı. Ne şehit acısını ne de bu zulü unuttuk. Şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum.
114
Sarayın vesayeti altındaki AK Parti ve MHP vekilleri, Sarayın Personel Müdürünü Sayıştay Başkanı yaptı. Sayıştay da resmen Sarayın vesayeti altına girdi. Bundan sonra TBMM yürütmeyi değil, Yürütme, yürütmeyi denetleyecek.
115
Bilecik Bilecik olalı, böyle zulüm görmemiştir. Geçmiş olsun Bilecik. Yönetimdeki bu detonelikten kurtulmaya artık çok az kaldı.
116
Hırsız içeriden olunca, Kapı kilit tutmazmış. 10 bin dolar aylığa bağlanan siyasiler, Çanta çanta dolar taşınan MKYK üyeleri, Şimdi de 10 milyon Avro rüşvete aracılık eden sözde gazeteciler. Bakalım 10 milyar Dolar rüşvet rekorunu kim kıracak?
117
Erdoğan Şahsım Yönetimi, hem de yeni yıla girerken, milleti ZAM sağanağıyla ezdi. Milletin alın terine, emeğine, cüzdanına yeni bir gece yarısı kumpası düzenledi. Erdoğan'ın yaptığı ZAM değil, ZULÜMDÜR; "SİYASİ EŞKIYALIĞIN" dik alasıdır.
118
"Hırsız içeriden olursa kapı kilit tutmaz."
119
Erdoğan’ın “Finansı iyi yönettiğimiz için mülteciler gelmeye devam edecek” lafını duyanlar ülkeye koşarak geliyor. Ama nasıl geliyor? Sınırlarımızı çiğneyerek geliyor. Milletin tarlasını ezerek geliyor. Milletin huzurunu bozarak geliyor. Türkiye planlı bir şekilde işgal ediliyor. twitter.com/SiginmaciGunde…
120
Demek ki neymiş? "Faiz sebep, enflasyon sonuç" değilmiş. Demek ki neymiş? "Yarı cahil, kör cahilden betermiş."
121
“Hepimiz aynı gemideyiz.” Bazımız ucuz yağ kuyruklarında; Bazımız Saraylarda…
122
(1/2) Dolar kurundaki şu hareket sadece iki saat içinde oldu. 10,80'lerden, 10,40'lara ve faiz kararının ardından 10,90'lara. Birileri iki saat içinde "deveyi hamuduyla götürdü".
123
İçişleri Bakanı’na göre depreme hazırlıklı olmasalar kaos olacakmış… Enkaz altındaki insanlarımız, ‘Sesimi duyan var mı?’ diye bağıra bağıra yaşama veda etti. Beyler hazırlıklı olmasalarmış kaos yaşanırmış. Ne kaosu, milletimize kıyameti yaşattınız, kıyameti.
124
Bugüne kadar defalarca kez sorduğumuz ama Hükümet tarafından açıklanmayan Çin aşısıyla ilgili sözleşmeye ulaştık. İşte sır gibi saklanan gerçekler...
125
Anadolu'da güzel bir söz vardır: "Siyasette adama kirlettiği testiden su içirirler."