Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

176
Erdoğan (6.5.2003): "Yeraltında fay kırıklıklarından önce, bağışlayın söylemek zorundayım, kırılan ar damarlarıdır. Birbirini tetikleyerek kırılan bu iki faydan sonra malzemeden çalmayı alışkanlık haline getirenlere, yolsuzluktan ve usulsüzlükten beslenenlere gün doğmuştur."
177
Dışarıdan 3-5 milyar avro gelsin diye milletimizi sırtından hançerliyorlar. Afgan erkeklerden oluşan taburlar sınırlarımızdan geçiyor. Taliban ele geçirdiği yerlerde hapishaneleri boşaltıyor. Yarın bu hapishane kaçkınları, şehirlerimize dayandığında hesabını nasıl vereceksiniz?
178
Yeniden Refah ile AK Parti imzaladıkları protokolde karşılıksız para basacaklarını söylüyor. Nobel ekonomi ödülü sahibi Paul Krugman bu konuda şöyle diyor: "Karşılıksız para basmak çok fazla tatlı yemek gibidir. Yerken kendinizi iyi hissedersiniz. Sıkıntıları ise sonradan çıkar."
179
Hep birlikte başaracağız.
180
"Ayşe tatile çıksın!" Bu parola, Kıbrıs'a barış ve huzuru getirdi. Kıbrıs Barış Harekatının 48. yıl dönümünde, harekata önderlik eden rahmetli Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit'i, Kıbrıs Türklerinin büyük lideri Rauf Denktaş'ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum.
181
“Açın kombileri!” Gazla, masallarla milletin elinde avucunda ne varsa çarptılar. #ZamGeldi
182
Enerji zamları sağanak olup yağmaya başladı. Benzinin pompa fiyatına 29 kuruş, LPG’ye 71 kuruş zam yapıldı. Elektrik zammının eli kulağında. Beceriksiz Erdoğan Şahsım Hükümeti yaklaşan kışı şimdiden kara kış yaptı.
183
Ülkemizi önce feraha, ardından refaha kavuşturacak stratejimizi dört sütun üzerine inşa ettik: -Demokrasisi, Kurumları ve Kuralları Güçlü Türkiye -Üreterek Zenginleşen, Rekabetçi Türkiye -Zenginliği Adil Paylaşan Türkiye -Temiz ve Yeşil Türkiye  #İkinciYüzyılaÇağrı
184
Kendin ettin kendin buldun.Milleti perişan ettin.Şimdi “Sebebi ne olursa olsun vatandaşın yüzde 36 enflasyonla karşılaşmasından üzgünüz” deyip kurtulamazsın. Devleti özel sektör gibi yöneteceğim dedin.Batırdın.Bırak. Sandıkta devleti devlet gibi yönetecekler iş başına gelsin.
185
Her Doğan, bugün 3bin 213 $ daha borçluysa, Er Doğan, bunun sorumlusudur. Her Doğan'a daha çok borç yıkan, Er Doğan'a cevap sandıkta...
186
Ey Erdoğan Şahsım Hükümeti, Bu hapishane kaçkınları yarın bir gün şehirlerimize kadar geldiğinde; Millete ne diyeceksiniz? Yeter artık. Milletimizi sırtından bıçaklamayın. Sınırlarda gereken tedbiri alın. twitter.com/politicturk/st…
187
Kira öder gibi ev sahibi yapma vadiyle işbaşına geldiler. Milleti 20 yılda ev alır gibi fahiş kiralar öder hale düşürdüler. Şimdi yeniden kira öder gibi ev sahibi yapma vadini torbadan çıkardılar. Ama harç bitti yapı paydos. Geçmiş olsun. Geldikleri gibi gitmekteler.
188
Deprem bölgesinde hala, “Çadır, konteyner” diye bağıran, yurttaşlarımız var. Doğru düzgün tuvalet yok, duş yok, çamaşırhane yok, okul yok… Her işleri plansız, her işleri programsız, her işleri yalap, şap…
189
Bir vatandaşımız marketten aldığı eski kaşar peynirin fotoğrafını çekip göndermiş. Konuşulmasını, görülmesini istemedikleri milletin yaşadığı gerçek işte bu. 316 gram eski kaşar 94 lira 80 kuruş.
190
Mafya-Siyaset-Emniyet hattında kanalizasyon patladı. Ellerine yüzlerine bulaşan pisliği "Atanmış S.S.", Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti Sözcüleri muhalefete bulaştırmaya kalkıyor. Arsızlığın bu kadarı da fazla. Memlekette ne kadar deterjan varsa bunların alayını temizlemeye yetmez.
191
“Show me the money.”
192
"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" Türk Atasözü #SesYokGörüntüVar #EskiDostlar
193
Yeterki doğru dur. Eğri belasını bulur. #128milyardolarnerede
194
10-21 Aralık tarihleri arasında TCMB net döviz pozisyonu yaklaşık 14 milyar $ erimiş. Bunun neredeyse yarısı 20-21 Aralık tarihlerinde. Bu iki günde açıklanan bir müdahale yok. @HMBakanligi bu dövizler nasıl, kime, neden satıldı?
195
Üslubu beyan aynıyla insan. Sen bu kötü üsluba muhatap olmayı hak etmiyorsun Türkiye. “Geri zekalı, haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, eşkıya, çürük, sürtük, siyasi eşkıya, haysiyetsiz, onursuz, sanatçı müsveddesi, edep fukarası, ahlaksız, haysiyet celladı, kan emici…”
196
Şu mübarek gecede hala yalana sarılmak. Dolmabahçe Cami müezzini, “Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, Gezi'de camide içki içilmedi” dedi. Müezzini sürdüler. Görüntülerini yayımlayacağım dedi. Kaç Cuma geçti. Yayımlayamadı. Denize düşen bile yılana sarılır. Yalana sarılmaz.
197
Rüşvet kapıdan girince, İman bacadan çıkarmış. Mafyadan ayda 10 bin $ rüşvet alan AK Partili siyasetçi için, neden kimseden gık çıkmıyor? Bakanlığına dezenfektan satan Bakan için, soruşturma neden açılmıyor? Tüm kirli işler bunlarda neden iltifata tabi?
198
İdlib’de 3 yıl önce bugün 36 Mehmetçiğimiz Rus uçaklarından atılan bombalarla şehit oldu. Unutmadık. Unutmayacağız. Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
199
Hep diyorum; Çakma doktor candan eder. Çakma hoca dinden eder. Çakma ekonomist ise parayı pul eder.
200
Türkiye birden büyüktür. Hem de çok büyüktür.