Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

1
Başlıyoruz…
2
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.
3
Yalan, Dolan, Recep Tayyip Erdoğan
4
Yarım hekim candan eder. Yarım hoca dinden eder. Yarım ekonomist cüzdandan eder.
5
128+9 milyar dolar nerede?
6
Küfür etme. İstifa et.
7
Gülmek, milletimize yakışıyor. Gülen gözler, Gülen yüzler için, başlıyoruz!
8
Hiçbir yalan, gerçekleri örtbas edecek kadar büyük olamaz.
9
"Sessizlik olacak!" "İndirin Şunları!" Millete söyleyecek sözü kalmayanlar, Milletin sözünü de, sesini de kesemez. Millet konuşacak. Devlet dinleyecek.
10
Merkez Bankası’nın bağış diye verdiği para Hazine’ye aktarılsa, Hazine gerekli harcamaları bütçeden yapsa, Sayıştay denetimine tabi olacaktı. Bağış olunca bu harcamalar bütçe dışına çıkarılıyor, Sayıştay denetiminden kaçılıyor. Ne kadar da dâhiyane! Ne kadar tanıdık, bildik!
11
Bir "Japon" atasözü der ki; "嘘を振り払うと、信者が見つかります", "Salla yalanı, bulunur inananı."
12
Yönetimde “kibir” ve “israf” bitecek. Tevazu iktidara gelecek. Geliyor, gelmekte olan.
13
45 bin cenazemiz var. Türkiye cenaze evine dönmüş. Acılı insanlara; "Be ahlaksız!", "Be namussuz!", "Be adi!" demek; hakaret değilmiş; Ama "Hükümet istifa" diye tezahürat, Hem hakaret, Hem de tehditmiş. Kantarın ayarıyla bu kadar oynamayacaktınız. Bu kadar ah almayacaktınız.
14
Bazı AK Partili Vekiller “meyveyi, sebzeyi yaz gelince mevsiminde yiyin” diye millete akıl verip, sabır telkin ediyordu. Yaz geldi de geçiyor. Bilecik domatesi Bilecik’te 15 lira. Milletin sabır taşı çoktan çatladı. Saraydaki kibirlinin haberi yok.
15
AK Parti Genel Başkanının “ben ekonomistim” dedikten sonra, bu iddiasını ispatlamak için ıslak imzalı Üniversite diplomasıyla, okuduğu ders ve aldığı notları gösteren transkripti kamuoyuyla paylaşma kararını son derece olumlu buluyoruz.
16
Devlet yönetiminde “Çürüme” ve “Yozlaşma” tek bir fotoğraf karesinde.
17
“Deniz kumu değil haaa! Mıcırıyla, çimentosuyla, demirleriyle Dört dörtlük adımları atıyoruz” Her işleri yalan. Her işleri dolan. Artık utanma duygularını da, Tamamen kaybettiler. Beyin ölümü gerçekleşmiş bu hükümetten kurtulmaya 48 gün kaldı.
18
Seçimin ertesi günü çetelerin telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum.
19
Şampiyonalar ligi finali yine İstanbul’dan alındı. Formula Yarışı da iptal. Lebalep kongreler size, Kabaran faturalar millete.
20
Video ne kadar güzel bir alet değil mi?
21
Barışa, Huzura, Feraha, Refaha, Liyakate, Adalete, Birliğe, Dirliğe, Sandığa, 65 gün kaldı. Haydi Türkiye! Söz artık sende...
22
Kalbin dili samimiyettir. Kalp diliyle konuşan 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. #GeliyorGelmekteOlan
23
Erdoğan (6 Mayıs 2003): "Yer altında fay kırıklarından önce, Kırılan ar damarlarıdır."
24
“Ey kahraman Türk kadını, Sen yerde sürünmeye değil; Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
25
Sarayın yediklerini hazmetme ve şifa reçetesi belli oldu. Manda yoğurdu (1kg, çömlekte): 78 TL, Kestane balı (460 gram): 180 TL, Medine Hurması (1 kg): 120 TL, Yulaf ezmesi (350 gr): 27 TL Yatmadan önce karıştırarak yiyorsunuz. Afiyet olsun!