Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

151
Milletin ödediği elektrik faturalarından yandaşlara yeni maaşlar bağlanmış. Yazıklar olsun.
152
COVİD patlar, ölüm verilerini karart. Doğal gaz biter, depo verilerini karart. KKM elde kalır, BDDK verilerini karart. Enflasyon patlar, madde sepetini karart. Şüpheniz olmasın; Sandıkta da millet sizi karartacak.
153
20 Aralık Finansal Kumpasının araştırılması için verdiğimiz önerge, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini “köpük” görüp bir gecede hüpletenler; önce sandıkta millete, sonra hukuk önünde adalete hesabını verecek.
154
Geldiği gibi, gitti. #melihbulu
155
Hayırdır! RTÜK yetmedi, ayak takımını mı sahaya sürmeye başladınız? Geçmiş olsun Halk TV. halktv.com.tr/gundem/halktvy…
156
Havadan itibar saçmak için uçan saraylara milyarlar yatır. Yangınlara su dökmek için tek bir uçak alma. Sonra çık suçu THK’ya at. Oh ne ala! Beyfendinin yetkisi çok. Sorumluluğu hiç yok. “Türkiye’de her şey olabilirsin. Ama rezil olamazsın” sözüne güvenin bu kadarı da fazla.
157
Hay Allahım! Turiste hizmet ederken turiste görünürsen; ceza yok, aşı var. Turistle aynı denizde yüzerken turiste görünürsen; aşı yok, ceza var. Tam bir AK Parti prodüksiyonu...
158
3,5 milyon mülteciye bakmakla övündüler. Mültecileri burada tutup, Avrupa’ya geçmelerini engelleyerek, terör örgütlerinin Avrupa’ya yayılmasını engellemekle övündüler. Şimdi de 1 milyon Suriyeliye milletin kesesinden ev yapmaktan bahsediyorlar. Kötülüğün bu kadarı cehalet olamaz.
159
Yeşili elbette severler. Ama ağacın, ormanın yeşilini değil, doların yeşilini severler.
160
4 yıl önce Erdoğan, "Verin bu kardeşinize yetkiyi" dediğinde $ kuru 4,71 TL idi Şimdi 17,33 TL Mazot 5,75 TL idi Şimdi 30,10 TL Erdoğan’ın memleketi Rize’de ekmek 1,5 TL idi Bugün ekmek 5 TL Müflis bir siyasetçi Sarayda oturuyor. Kibrine esir olmuş Ülkeyi yönettiğini sanıyor. twitter.com/gazetesozcu/st…
161
Merkez Bankası verilerine göre 22 Nisan 2021 itibariyle net rezervler eksi 43,4 milyar dolar. Kasa sadece boş değil, gırtlağa kadar da borçlu. #128MilyarDolarNerede
162
Savaş Ukrayna’da, Ambargo Rusya’da, Kıtlık ve kuyruklar ise Türkiye’de. 20 yılın sonunda ülkenin geldiği yer: Yağ ve akaryakıt kuyrukları.
163
“Bir mazlumun ahı, yer ile gök arası kadar büyüktür.” Ve elbette, “Mazlumun ahı indirir şahı.” twitter.com/gercekgundem/s…
164
Mann Adası davasını Yargıtay karara bağladı. “Olgusal gerçekliği” tescil etti. Ama Saraydan tık yok. “İspat ettiğin anda cumhurbaşkanlığını bırakırım” sözünün sahibinin, sözünün eri olmasını ve sözünün gereğini yapmasını bekliyoruz. sozcu.com.tr/2022/gundem/ch…
165
Ey şuursuzlar, Ey kifayetsiz beceriksizler, 5 damacana eksik su atıyor diye, bu uçakların kardeşlerini çürümeye terk edenler, Döndürdüğünüz devranın tekerini millet elleriyle kıracak. twitter.com/EmbEspTurquia/…
166
Tam bir yıl önce bugün. Saat 22.35. Erdoğan sarayında çanak soruları cevaplıyor. O gün enflasyon %19 idi; bugün %80. O gün $, 8,46 idi; bugün 17,96. O gün €, 10,02 idi; bugün 18,30. O gün benzin 7,82 TL idi; bugün 22,38 TL. O günden sonra, koskoca bir ülkenin iflahını kesti.
167
Herhalde Prompter metin yazarları değişti. Yazık şu ülkenin düşürüldüğü hale.
168
Kitap okumayan, ekonominin kitabını yazamaz. Yazmaya kalkarsa tabelaya 1$ = 10 TL yazar. Bunu yapana da dense dense “çakma ekonomist” denir.
169
Yerli aşıda çuvallayan Varank koltuğunu kurtarmak için Genel Başkanımıza hakaret etmeye kalkmış. İngiliz Savunma Bakanıyla yaptıkları mülakatta İngiliz muhabirler bakan Türkiye’de Afgan göçmenler için bölge düşünüyor yazıyorsa bunu bakan söylemiştir. Trollüğü bırak da işini yap.
170
Tüm uyarılara rağmen önlem almazlar. Maden patlar, madenciler hayatını kaybeder "kader" derler. Dere yatağına ev yapılmasına müsaade ederler, Sel olur, vatandaşlarımızı yitiririz "kader" derler. Orman yanar "kader", Depremde şehirler yıkılır "kader"... Oysa kader gayrete aşıktır.
171
Lebaleb Kongrelerin ardından, 18 günlük kapanma başladı. Millete doğru, dürüst destek nerede? Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
172
Millet can derdinde, Saray sosyetesi mansıp derdinde… Millet depremle uğraşırken; -Eski Aile Bakanı'nın kardeşi Dışişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür oldu. -AK Partili eski vekilin oğlu Nükleer Düzenleme Kurulu'na atandı. Makamlara doyamadılar.
173
Dolar 15 TL. Ülkemizi elin evladı için, 1 milyoncu mağazasına çevirenler, Kendi evladını öz vatanında garip, Öz vatanında parya yapanlar, Eserinizle sıkılmadan hala övünebiliyorsanız, Buyurun övünün.
174
Her yerde sormaya devam ediyoruz. #128MilyarDolarNerede ?
175
Genel Başkanımız “En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun” dedi. Erdoğan, eksik de olsa bunu yapmak zorunda kaldı. Ama bunu yaparken bütün dengeleri bozdular. Yüksek prim ödeyip 7500 lira ve üstünde aylık alanlar yerinde saydı. İş başına gelince bunu da biz düzelteceğiz.