Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

51
Erdoğan "SADAT yöneticileriyle yakından, uzaktan alakam yok" demiş. Kendine bağlı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu'na yine kendi imzasıyla atadığı ilk isme bir baksın. İmzasını inkar eden, aslını da inkar eder.
52
Bugün Süper lige çıkan; 01 Plakalı Adana Demirspor ile 28 Plakalı Giresun Sporu tebrik ediyorum. Tesadüf mü, tevafuk mu? Artık takdir milletimizin.
53
Kayseriliye sormuşlar, “İki kere iki kaç eder?”; “Alırken mi, satarken mi?” demiş. TÜİK’e sormuşlar, “Enflasyon kaç?”; “Vergi zammı hesaplarken mi, memur maaşı hesaplarken mi?” demiş.
54
Devlet görevlisi, Vatandaşa küfretmez, Hakaret etmez. Vatandaşını not etmez. Yalan söylemez. Gerçekleri karartmaz. Özür dilemeyi bilir, İstifa etmeyi de bilir. Deprem bölgesindeki Koordinatör Vali, Devlet görevlisi gibi konuşmuş. Gerçek kaybımızın büyüklüğünü paylaşmış.
55
Acılı insanlara hakaret, muhalefete küfür, milleti tehdit etmeler... Kimsiniz siz? Bu ne cüret? Sizin işvereniniz millet… Bu millet sizi beş yıllığına, devlet işlerini yürütesiniz diye seçti. Kendinizi devlet sandınız. Millete bu afra tafra, bu kibir de nesi? Kendinize gelin.
56
Pudra şekerleri beslemelerin burnunda. Venezuela peyniri yandaşlar arasında pek revaçta. Bu pislikleri ancak sandık temizler.
57
Kalbin dili samimiyettir. Kalp diliyle konuşan 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. #GeliyorGelmekteOlan
58
Çürüme, kokuşma sarayda. #SavcılarNEREDE ?
59
Asıl ahlaksızlık; Bu ülkede rüşvet dağıtan, Sonra'da ABD'ye kaçıp itirafçı olan, 30 yaşındaki bir dolandırıcıyı taltif etmektir.
60
Mandacı siyasetçi kimdir? Daha dün 15 Temmuz'un finansörü diye suçladıklarına, Yandaş basınlarında etmedik hakaret bırakmadıklarına, Bugün 10 milyar Dolarlık finansman için, Ayaklarına kırmızı halı serenlerdir.
61
EYT düzenlemesi nerede? Ağaca çıktı. Kayıtlar nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı. 20 yıldır hükümetler Ve bu 20 yılda ülkede çıkarmadık çivi bırakmadılar.
62
İşte bu matematikle ekonominin kitabını yazdılar. Sonuç malum.
63
1) Erdoğan kendine “Kral çıplak” diyenlere, hatalarını söyleyenlere, ülkeyi sıcak para baronlarına, kara paracılara, manipülatörlere, spekülatörlere, egemen güçlere yem ediyorsun diyenlere, “Mandacı iktisatçı” demeye başladı. Biz kendisine mandacı kimdir, nedir bir anlatalım:
64
Ülkeyi yönetenler saraylarında "Kornişona sarılı dana rozbifleri", "Pataşur içinde Çerkez tavuklarını", "Zencefilli somonlu suşileri" mideye indirirken; Annelerimiz evlerinde çocuklarına karne hediyesi diye "et" alıyor. Milletimiz sandıkta bu düzene "Artık yeter!" diyecek.
65
Seçimlere 43 gün kaldı. Tehdit, şiddet yeniden sahnede. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan hain saldırıyı kınıyor, @iyiparti 'ye geçmiş olsun diyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar. 15 Mayıs sabahı Millet İttifakı kazanacak. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak.
66
“Ey kahraman Türk kadını, Sen yerde sürünmeye değil; Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
67
Siyah zeytin 120 TL Beyaz peynir 197 TL Hurma 160 TL 30’lu karton yumurta 89 TL Çocuklar yatağa aç girerken vatandaş iftariyeliğe küçük bir servet öderken Saraylılar zencefilli somonlu suşileri, kornişona sarılı dana rozbifleri mideye indiriyor. Bunlar milletin halinden ne anlar?
68
Son 20 yılda imar barışlarıyla milletten milyarlar topladılar. Evlerinin insanlara mezar olmasına göz yumdular. Sarayın kibirlisi sadece İstanbul’a ihanet etmedi. Türkiye’ye ihanet etti. Millete ihanet etti.
69
Zulme sessiz kalan, Dilsiz Şeytandır.
70
Dolar nasıl düştü? Anlaşılan yine arka kapıdan döviz satarak. 20-21 Aralık'ta TCMB'nin net döviz pozisyonunda 6 milyar $'lık erime var. TCMB son doğrudan müdahalesini 17 Aralık'ta yaptı. İki günde bu dolarlar nasıl satıldı? Unutulmasın, "Gizlide gebe kalan, Aşikarda doğurur."
71
TCMB depremzedeler için 30 milyar TL bağış sözü verdi. Bu para Hazine’ye aktarılsa, Hazine gerekli harcamaları bütçeden yapsa, Sayıştay denetimine tabi olacaktı. Bütçe dışına çıkarılarak, Sayıştay denetiminden de kaçırılıyor. Ne kadar dâhiyane! Ne kadar tanıdık, bildik!
72
Doktorlarımıza “giderlerse gitsinler” diyen reisiniz konuşmasında kaybettiği belediyeler için üzüntü ifade etti. Ama görevi başında katledilen doktorumuz için tek kelime üzüntü ifade etmedi. Sizin ifadenizle üzgün bile görünmedi. Bari susup, en azından utanmayı bilin. twitter.com/drfahrettinkoc…
73
Deprem bölgesinde saça gösterdiğiniz özeni, tedbir almada gösterseydiniz keşke…
74
Mayısın 8’i. 2021 takviminde günlerden 128 ‘incisi. O zaman bir daha soralım. #128MilyarDolarNerede ?
75
Erdoğan, sürekli konuşarak sebebi olduğu kurdaki artışa şimdi "köpük" diyor. "Köpüğü bir günde aldık" diyerek, bir de milletle alay ediyor. Yaptığınız işin adını doğru koyun. Yapılan köpüğü almak değil, milleti çarpmak. Millete tuzak kurmak. Millet de sizi sandıkta çarpacak.