Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(リツイート順)

26
Yaşan deprem bir kez daha gösterdi ki dünyanın en sağlam binaları değil ama… Dünyanın en sağlam koltukları bu hükümette… O kadar deprem oldu. Bunca insanımızı yitirdik. Tek biri bile altın varaklı koltuklarından kıpırdamadı.
27
1) Beşli çeteye dolarla, avroyla ihaleleri dağıtan Erdoğan; iş emekçinin ücretini belirlemeye gelince "bizim paramız bellidir, o da Türk Lirasıdır" diyor. Aynı aydınlanmayı dolarla, avroyla dağıttığınız ihalelerin Türk Lirasına çevrilmesinde de bekliyoruz.
28
Felaket geliyorum derken…
29
Deprem yaralarını saran Kızılay'dan, Deprem fırsatçılığı yapan Kızılay'a... Çürütmedik değer ve kurum bırakmadılar.
30
Sabaha “%36,20” vergi, resim harç zamlarıyla uyandık. Memura, işçiye, emekliye maaş ve ücret zammını %9,8 enflasyon tahminine göre yap. Ardından vergi, resim, harç ve değerli evrak bedellerine %36,20 zam yap. İşte bunun adı millete zulümdür.
31
Dik duruş! Güya bir tek rükû ve secde de eğilirler. Ne diyelim? 128 milyar doları güzel güzel yemenin, Acı acı sonuçları olur. Yazık ettiniz ülkemizin itibarına…
32
Bir "Japon" atasözü der ki; "嘘を振り払うと、信者が見つかります", "Salla yalanı, bulunur inananı."
33
"AK Parti zihniyetinden böyle şeyler duydunuz mu?" diyen Erdoğan'a, Muhalefetteki Erdoğan cevap vermiş. Muhalefetteyken memura yasaları hatırlatmak mubah, Hükümetteyken, memura yasaların hatırlatılması "sivil itaatsizlik". Hadi canım sende...
34
1) Sarayın kibirlisi göreve geldiği 2002'den bu yana; - 2 trilyon 504 milyar $ vergi topladı - 131 milyar $ içeriden, dışarıdan borçlandı. - Milletin 63 milyar $'lık malını, mülkünü sattı. Toplam 2 TRİLYON 697 MİLYAR DOLAR para toplayıp harcadı.
35
Bazı AK Partili Vekiller “meyveyi, sebzeyi yaz gelince mevsiminde yiyin” diye millete akıl verip, sabır telkin ediyordu. Yaz geldi de geçiyor. Bilecik domatesi Bilecik’te 15 lira. Milletin sabır taşı çoktan çatladı. Saraydaki kibirlinin haberi yok.
36
Ne dedilerse onunla sınandılar. 2022 Türkiye’sinde milleti kuyruklara mahkum ettiler.
37
Suriye’den Türkiye’ye geçişi değil; Türkiye’den Suriye’ye geçişi engelleyerek, sorunu çözdüğünü sanmak. Mesele ancak bu kadar yanlış anlaşılır.
38
Katarlı gazeteciler, Türkiye'deki ekonomik kabustan bahsedip, "Katar'a mali destek talep etmek için mi geliyorsunuz?" diye soruyor. TRT Haber yayını kesiyor. "Herkes biliyor geminin su aldığını, Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini, Herkes biliyor zarların hileli olduğunu."
39
Afganistan Cumhurbaşkanı bile ülkesini terk ederken, Askerimizi Taliban ile karşı karşıya getirmeyin. Avrupa'dan gelecek 3-5milyar €, ABD tarafından sıvazlanacak sırtınız için, Milletimizi daha fazla sırtından bıçaklamayın. Mehmetçiğimizi ait olduğu yere sınırlarımıza getirin.
40
Gülmek, milletimize yakışıyor. Gülen gözler, Gülen yüzler için, başlıyoruz!
41
Nasıl başladılar? 2002 Tüketici Enflasyonu %29,7. 2002 Üretici Enflasyonu %30,8. Nasıl gidiyor? 2021 Tüketici Enflasyonu %36,1. 2021 Üretici Enflasyonu %79,9.
42
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Genel Başkanımıza cevap vermeye kalkıp şecaat arz edeyim derken sirkatin söylemiş. 19 yıllık yönetimlerinin sonunda bu ülkede 2,1 milyon aile elektrik faturasını ödeyemiyor. Söylemek istediğimiz tam da buydu. Teşekkürler Sayın Bakan. twitter.com/deryayanikashb…
43
Yönetimde “kibir” ve “israf” bitecek. Tevazu iktidara gelecek. Geliyor, gelmekte olan.
44
Barışa, Huzura, Feraha, Refaha, Liyakate, Adalete, Birliğe, Dirliğe, Sandığa, 65 gün kaldı. Haydi Türkiye! Söz artık sende...
45
Allah akıl, fikir versin! Hatay'da ay yıldızlı bayrağımızın toplatılması, Malatya'da Saadet Partisi'nin aşevinin kapatılması, Bunların beyin ölümünün gerçekleştiğinin açık delaletleridir. Milletimiz 14 Mayıs'ta, Bu müflislerin fişini çekecek.
46
Atanmış İç İşleri Bakanı “Temmuz’da ekonomimiz şahlanacak. Almanya, Amerika bizi kıskanacak" diye müjde verirken, meğerse bunu kast etmiş. Elektrik fiyatlarına 1 Temmuz’dan itibaren % 15 zam geldi. Yurttaşının aklıyla bu kadar çok alay eden, başka bir hükümet dünya üzerinde yok.
47
Hasan dağı arpalıktır, Eğer saban yürürse Her derede bir değirmen, Eğer suyu gelirse Her köylüden bir tavuk, Eğer köylü verirse Güzel gidiş bu gidiş, Eğer sonu gelirse. 15 Mayıs sabahı bu kibir ve israf bitecek. Tevazu ve samimiyet iktidara gelecek. #GeliyorGelmekteOlan
48
Atalar boşuna dememiş; “Başını acemi berbere teslim eden, Cebinden pamuğu eksik etmesin” Dolar 10 liraya koşuyor.
49
Biri, "Sinan Ateş" sorusundan rahatsız olur, kadın muhabiri darp ettirir. Diğeri, "Karne Hediyesi Et" haberinden rahatsız olur, kadın muhabiri işten attırır. Ne yaparsanız yapın. Korkunun ecele faydası yok. Gideceksiniz...
50
Seçimin ertesi günü çetelerin telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum.