Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

126
Ucube tek adam rejimine, “Artık Yeter!” Yolsuzluklara, “Artık Yeter!” Yoksulluğa, “Artık Yeter!” Yasaklara, “Artık Yeter!” Harun olacağız derken, Karun olanlara, “Artık Yeter!” Bir yüzükle siyasete başlayıp, Servetine servet katanlara, “Artık Yeter!” Yeter! Söz Milletin!
127
Biri, "Sinan Ateş" sorusundan rahatsız olur, kadın muhabiri darp ettirir. Diğeri, "Karne Hediyesi Et" haberinden rahatsız olur, kadın muhabiri işten attırır. Ne yaparsanız yapın. Korkunun ecele faydası yok. Gideceksiniz...
128
Elhamdülillah, Saraylarınızda sizin haliniz ortada da, Milletin evlerinde çocuklarımızın hali de ortada. Sayenizde Anneler çocuklarına karne hediyesi üç kalem pirzolayı anca yediriyor.
129
Ülkeyi yönetenler saraylarında "Kornişona sarılı dana rozbifleri", "Pataşur içinde Çerkez tavuklarını", "Zencefilli somonlu suşileri" mideye indirirken; Annelerimiz evlerinde çocuklarına karne hediyesi diye "et" alıyor. Milletimiz sandıkta bu düzene "Artık yeter!" diyecek.
130
Devlet yönetiminde “Çürüme” ve “Yozlaşma” tek bir fotoğraf karesinde.
131
IMF'ye verilmeyen 5 milyar $'ın havasını yıllarca attılar. Tulumbada su bitti. Seçim öncesi sağa sola el açtılar. 5 milyar $ için Suudi Finans Bakanına "Türkiye gibi savunmasız ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz, fırsat kolluyoruz" sözünü de söylettiler. Yatacak yeriniz yok.
132
Yolsuzluklara artık YETER! Yoksulluğa artık YETER! Yasaklara artık YETER!
133
"Harun olacağız" deyip; "Karun" olanlara, "Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklarla" mücadele sözüyle işbaşına gelip; 20 yılın sonunda "Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklarla" ülkeyi boğanlara, Saraylarında oturup milleti unutanlara, Milletimiz şüphesiz sandıkta, "YETER" diyecek!
134
Korkak kalp daima mağluptur… Biz korkmuyoruz. İnandığımız yolda kararlılıkla yürüyoruz. Sonunda biz kazanacağız, Türkiye kazanacak. Biz kazanacağız, Milletimiz kazanacak.
135
Bir anne tüm dünyayı değiştirir… Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anısına saygı ve rahmetle…
136
(2) 2002’deki emekli aylığı, Asgari ücret oranını tutturmak için bugün: En düşük Esnaf Emekli Aylığının 6 bin 923 lira, En düşük İşçi Emekli Aylığının 11 bin 861 lira, En düşük Memur Emekli aylığının 17 bin 377 lira olması gerekiyor.
137
(1) 2002’de bu ülkede, Net Asgari ücret 184 lirayken, En düşük memur emekli aylığı 377 lira, En düşük İşçi emekli aylığı 257 lira, En düşük esnaf emekli aylığı ise 150 liraydı.
138
FOX TV’de İlker Karagöz ile “Çalar Saat” programının canlı yayın konuğu olacağım. İzlemeniz dileğiyle. 🗓11 Ocak 2023 Çarşamba 🕘09.00 📺 FOX TV
139
Friedman'ın söyledikleri tanıdık geldi mi? Ne diyordu Einstein? "Aynı şeyleri yapıp, farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır."
140
Uyuşturucu çetelerinden devşirilmiş tetikçiler, Çakarlı arabalar, Özel Harekatçılarla İstanbul’dan Ankara’ya seyahatler… Yeni bir hükümet, polis, siyasetçi Şeytan Üçgeni… Sinan Ateş cinayetiyle 32 kısım tekmili birden yeni bir Susurluk Skandalı’nı yaşıyoruz.
141
Kayseriliye sormuşlar, “İki kere iki kaç eder?”; “Alırken mi, satarken mi?” demiş. TÜİK’e sormuşlar, “Enflasyon kaç?”; “Vergi zammı hesaplarken mi, memur maaşı hesaplarken mi?” demiş.
142
Orta direk için seçim öncesi bir konut kampanyası başlattılar. Kampanyada; kredi var, konut var, ama “orta direk” yok.
143
Bu ucube sistemin inşası memleketin huzurunu, sofraların bereketini kaçırmakla kalmadı. Milletimizin zürriyetini de bitirdi. Ucube rejimin inşasından bu yana, memlekette yeni doğan bebek sayısı, çakılmış gidiyor. Ucube rejim, Türkiye’yi büyük bir demografik tuzağa düşürdü.
144
Erdoğan, ihracatı sahipleniyor, ithalatı ve dış ticaret açığını, cami avlusuna bırakıp kaçıyor. 1923-2002 arasında ülkenin dış ticaret açığı: 247 milyar$. Son 20 yılda dış ticaret açığı: 1 trilyon 250 milyar$. Son 20 yılda verilen dış açık, önceki 79 yılda verilenin 5 katı.
145
"En düşük emekli aylığı 5.500 TL" diyerek, emekliye caka satanların, yedikleri kul haklarının resmidir. Sarayın han-ı iştihasında En sevilen yemek, Kul hakkı yemek… #AlBuZammiSenYasa #AlZammınıBasınaCal
146
Sarayın dün, Kesesinden ulufe dağıtır gibi %25 zammı müjde diye verdi. Genel Başkanımız “Yetmez” deyince Bugün müjde %30’a çıktı. İhale yapmıyorsunuz, Memur maaşını, emekli aylığını belirliyorsunuz. Madem imkan vardı Neden baştan %30’u vermediniz? Böyle mi devlet yönetiyorsunuz? twitter.com/ankahabera/sta…
147
Bunların en sevdiği yemek, Kul hakkı yemek. #AlZammınıBasınaCal
148
TBMM'ye, "En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun" diye, önerge verdik. AK Parti ve MHP grupları reddetti. Yörük sırtından kurban kesenler, Emeklilerimizin kul hakkını çatır çatır yediler. Ama emekli ve memurlarımız da sandıkta bunlara #AlZammınıBasınaÇal diyecek.
149
“Açıkta işlenen kabahatin, Tenhada özrü olmaz.” Emeklinin, emekçinin, dul ve yetimin yenen kul haklarının hesabı, seçimden sonra elbette sorulacak. #AlZammınıBasınaCal twitter.com/kilicdarogluk/…
150
2022’de enflasyon: ENAG ’a göre %138. İTO ’ya göre %93. TÜİK 'e göre %64. Makyajlı TÜİK enflasyonuyla milletten çalanlar, Memura, emekliye %9-10 ilave zammı seçim ulufesi gibi zarflayıp, bir de üstüne alkış bekliyor. Sarayın şark kurnazlığına milletimiz cevabını sandıkta verecek.