Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

101
Not tutan kibirlinin notunu; milletimiz zaten verdi. Tasdiknamesini vermek için de gün sayıyor.
102
Belçika Başbakanı’nın “Suriye’de 5,5 milyon kişi evsiz kaldı. Yeni bir göç dalgasına karşı Türkiye'ye para verelim Suriyeliler orada kalsın” sözlerini Bu Suriyelileştirme politikasını reddediyoruz. Atamızın emaneti Hatay başta olmak üzere sınır güvenliğimiz, kırmızıçizgimizdir.
103
Son 20 yılda imar barışlarıyla milletten milyarlar topladılar. Evlerinin insanlara mezar olmasına göz yumdular. Sarayın kibirlisi sadece İstanbul’a ihanet etmedi. Türkiye’ye ihanet etti. Millete ihanet etti.
104
Bağırarak gelen depreme karşı önlem almadılar, Şimdi “Asrın depremi” diyerek, Neden oldukları "Asrın cinayetinin" "Asrın ihanetinin" üstünü örtemezler. Bir de koca koca adamlar kamera önünde yer kapma yarışına girmişler. O rezil imaj parlatma çabanız, yerin dibine batsın!
105
Tüm uyarılara rağmen önlem almazlar. Maden patlar, madenciler hayatını kaybeder "kader" derler. Dere yatağına ev yapılmasına müsaade ederler, Sel olur, vatandaşlarımızı yitiririz "kader" derler. Orman yanar "kader", Depremde şehirler yıkılır "kader"... Oysa kader gayrete aşıktır.
106
Belçika Başbakanı’nın “Suriye’de 5,5 milyon kişi evsiz kaldı. Yeni bir göç dalgasına karşı Türkiye'ye para verelim Suriyeliler orada kalsın” sözlerini Bu Suriyelileştirme politikasını reddediyoruz. Atamızın emaneti Hatay başta olmak üzere sınır güvenliğimiz, kırmızıçizgimizdir. twitter.com/ankahabera/sta…
107
Son 20 yılda; 2 trilyon 538 milyar$ vergi topladılar. İçeriden, dışarıdan 125 milyar$ borç aldılar. 63 milyar$ özelleştirme yaptılar. Toplam 2 trilyon 726 milyar$ harcadılar. Bu kadar büyük kaynaklarla iki tane Depreme Dayanıklı Türkiye inşa edilirdi. Bu paralar nereye gitti? twitter.com/halktvcomtr/st…
108
Geçtiğimiz Pazartesi, Sabah saat 4.17’den itibaren, Geçen her dakika, Geçen her saniye, Ömrümüzden ömür çaldı. Zaman, acımasız düşmanımız oldu. 6 Şubat 2023'deki felaket, Ardından deprem enkazında, sahipsiz bırakılan millet. Asla ama asla unutulmayacak!
109
Deprem bölgesinde saça gösterdiğiniz özeni, tedbir almada gösterseydiniz keşke…
110
Felaket geliyorum derken…
111
1999’da büyük Marmara Depreminde bile OHAL ilan edilmedi. Ama yetki obezi Erdoğan, Depremi fırsat bilip OHAL ilan etti. Mevcut sistemde zaten her şey iki dudağına bakarken, bir de üstüne OHAL yetkilerini neden istiyor? Sebebi belli 👇🏻👇🏻👇🏻
112
Yaşadığımız felaket, 20 yıldır ülkeyi yönetenlerin, şehirleri depreme hazırlamadığını gösterdi.   Böyle bir felakette izlenecek bir afet protokolleri bile yokmuş.
113
Erdoğan (6 Mayıs 2003): "Yer altında fay kırıklarından önce, Kırılan ar damarlarıdır."
114
Erdoğan (6.5.2003): "Yeraltında fay kırıklıklarından önce, bağışlayın söylemek zorundayım, kırılan ar damarlarıdır. Birbirini tetikleyerek kırılan bu iki faydan sonra malzemeden çalmayı alışkanlık haline getirenlere, yolsuzluktan ve usulsüzlükten beslenenlere gün doğmuştur."
115
Üslubu beyan aynıyla insan. Sen bu kötü üsluba muhatap olmayı hak etmiyorsun Türkiye. “Geri zekalı, haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, eşkıya, çürük, sürtük, siyasi eşkıya, haysiyetsiz, onursuz, sanatçı müsveddesi, edep fukarası, ahlaksız, haysiyet celladı, kan emici…”
116
Söz bir tek benim diyen, Millet İradesinin tecelligahı gazi meclisi devre dışı bırakıp, üstüne bir de ülkeyi tek başına seçime götürmeye kalkan kibir abidesi şimdi hangi yüzle çıkıp “Yeter söz milletindir” sözü bize aittir diyebiliyor. Millet ne yaptığınızı gördü notunuzu verdi.
117
1- 2021 Eylülünde saçmaladılar. 2022 Ocak'ta aylık enflasyon %11’in üzerine çıktı. Pahalılık azdı. Bu yıl enflasyon %6,65 oldu diye bayram ediyorlar. Oysa bu, geçen yıl hariç serideki en yüksek Ocak ayı enflasyonunun 3 katı. Baz etkisi gizlese de enflasyon milletimizi eziyor.
118
Erdoğan: “Alansa benim alanım da ekonomi. Netice de ortada.” Sebebi olduğu ekonomik yıkımın neticesiyle, bir de hiç sıkılmadan övünüyor. Atalarımız boşuna dememiş: “Yarı cahil, kör cahilden beterdir.”
119
İsrafı bitireceğiz. Cumhurbaşkanlığını Çankaya Köşkü’ne taşıyacağız. Cumhurbaşkanına tahsisli Saray, köşk ve yalıları halkın kullanımına açacağız. Cumhurbaşkanlığı envanterindeki uçakları satıp yerine ülkemizin ihtiyacı olan orman yangını söndürme uçaklarını alacağız.
120
Erdoğan, Meclis'e gelmeyen Ak Partili vekillere kızmış; “Aldığınız maaş haramdır hakkımı helal etmiyorum” demiş. “Bunlar milletten koptu” derken boşa demiyoruz. Erdoğan merak etmesin, milletimiz kendine sırt çevirenlere hakkını sandıkta zaten helal etmeyecek. Artık gidiyorsunuz.
121
Kahvaltıya bir kalıp peynir alıyorsunuz, kasada 120 lirayı bırakıyorsunuz. Peynir ekmek bile bu iktidarın döneminde artık lüks oldu. Bugün marketlerde zam yasağı da bitti. Önümüzdeki günlerde Allah hepimize kolaylık versin.
122
Seçimin ertesi günü çetelerin telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum.
123
Millet İttifakını oluşturan 6 siyasi partinin mutfaklarında hazırlanan; devlet yönetiminde ve ekonomide, yaşanan krizlerden ülkemizi çekip çıkaracak, somut hedefleri, reformları, politikaları, projeleri içeren, ORTAK POLİTİKALAR MUTABAKAT METNİ’ni bugün milletimizle paylaşıyoruz.
124
Bilecik Bilecik olalı, böyle zulüm görmemiştir. Geçmiş olsun Bilecik. Yönetimdeki bu detonelikten kurtulmaya artık çok az kaldı.
125
Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı “Yeter söz milletindir!” diyen, MİLLET İTTİFAKI’nın adayı olacaktır.