Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

126
"AK Parti zihniyetinden böyle şeyler duydunuz mu?" diyen Erdoğan'a, Muhalefetteki Erdoğan cevap vermiş. Muhalefetteyken memura yasaları hatırlatmak mubah, Hükümetteyken, memura yasaların hatırlatılması "sivil itaatsizlik". Hadi canım sende...
127
Kendin ettin kendin buldun.Milleti perişan ettin.Şimdi “Sebebi ne olursa olsun vatandaşın yüzde 36 enflasyonla karşılaşmasından üzgünüz” deyip kurtulamazsın. Devleti özel sektör gibi yöneteceğim dedin.Batırdın.Bırak. Sandıkta devleti devlet gibi yönetecekler iş başına gelsin.
128
Geliyor, gelmekte olan. Türkiye kazanacak. Demokrasi kazanacak.
129
COVİD patlar, ölüm verilerini karart. Doğal gaz biter, depo verilerini karart. KKM elde kalır, BDDK verilerini karart. Enflasyon patlar, madde sepetini karart. Şüpheniz olmasın; Sandıkta da millet sizi karartacak.
130
Biz Talan İstanbul’a CHP iktidarında bir kuruş ödemeyeceğimizi söyledik. AK Parti Genel Başkanı “Tahkimde söke söke alırlar” diyor. Bize tahkim sökmez. Tahkimde davaları kazanırız. Velev ki kazanamadık. Bu hovardalığı yapanların yedi göbek sülalesinden parayı söke söke alırız.
131
Mandacı siyasetçi kimdir? Daha dün 15 Temmuz'un finansörü diye suçladıklarına, Yandaş basınlarında etmedik hakaret bırakmadıklarına, Bugün 10 milyar Dolarlık finansman için, Ayaklarına kırmızı halı serenlerdir.
133
Anadolu'da güzel bir söz vardır: "Siyasette adama kirlettiği testiden su içirirler."
134
128 milyar $’ı eritip; 3-5 $’a bel bağlayanlar utansın.
135
Geliyor gelmekte olan… #MilletinSesiMersinde
136
Demek ki neymiş? "Faiz sebep, enflasyon sonuç" değilmiş. Demek ki neymiş? "Yarı cahil, kör cahilden betermiş."
137
Her yerde sormaya devam ediyoruz. #128MilyarDolarNerede ?
138
“Hepimiz aynı gemideyiz.” Bazımız ucuz yağ kuyruklarında; Bazımız Saraylarda…
139
Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, altılı masa ve onu meydana getiren partilerin Sayın Genel Başkanları dışında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yoktur.
140
Kira öder gibi ev sahibi yapma vadiyle işbaşına geldiler. Milleti 20 yılda ev alır gibi fahiş kiralar öder hale düşürdüler. Şimdi yeniden kira öder gibi ev sahibi yapma vadini torbadan çıkardılar. Ama harç bitti yapı paydos. Geçmiş olsun. Geldikleri gibi gitmekteler.
141
“Açın kombileri!” Gazla, masallarla milletin elinde avucunda ne varsa çarptılar. #ZamGeldi
142
"-Ya arkadaşlar biz bir şey yaptık mı? -Hahaha... -Yok efendim. -Lan nasıl? Harika! Muhteşem bir şey! -Çünkü orada kurumlar yok" Şu rezaletin sergilenmesi için TCMB'nin arka kapısından, TCMB'ye ait olmayan 9 milyar$ yakıldı. Siz çok eğlendiniz. Millet de sizinle eğlenecek.
143
20 Aralık Finansal Kumpasının araştırılması için verdiğimiz önerge, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini “köpük” görüp bir gecede hüpletenler; önce sandıkta millete, sonra hukuk önünde adalete hesabını verecek.
144
Milletin ciğeri yanarken, Sarıklı amirali ihraç etmek yerine, tüm özlük haklarıyla, emekli ettiler. Yakında kendini THK’ya kayyum da atarlar. Öyle bir dönemdeyiz ki; “Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde.”
145
Salgında en az destek veren 3 hükümetten biri ol. Esnafa dükkanını kapat derken, lebalep kongre doldur. Sonra çık milletten helallik iste. Orası "helallik isteme makamı" değil; Dar günde, milletin yanında olma makamı. Dar günde yanında olmayana, Millet sandıkta dersini verir.
146
Devletin kurumlarını, memurunu paralel devlet kurup vesayet altına almayı alışkanlık haline getireceksin. Liyakati bitirip ülkeyi talan edeceksin. Biz yok öyle yağma  deyince çamura yatacaksın. Millet vesayetçiyi, darbeciyi gördü. Yeter, sandığı getirin millet sözünü söylesin.
147
"Ayşe tatile çıksın!" Bu parola, Kıbrıs'a barış ve huzuru getirdi. Kıbrıs Barış Harekatının 48. yıl dönümünde, harekata önderlik eden rahmetli Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit'i, Kıbrıs Türklerinin büyük lideri Rauf Denktaş'ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum.
148
Hep diyorum; Çakma doktor candan eder. Çakma hoca dinden eder. Çakma ekonomist ise parayı pul eder.
149
Millet İttifakı’nın deprem raporunu hazırlıyoruz: -Depremin yaralarını biz saracağız -Bölgeyi hızla biz ayağa kaldıracağız -Ülkemizi afetlere dirençli hale biz getireceğiz.
150
Ucube tek adam rejimine, “Artık Yeter!” Yolsuzluklara, “Artık Yeter!” Yoksulluğa, “Artık Yeter!” Yasaklara, “Artık Yeter!” Harun olacağız derken, Karun olanlara, “Artık Yeter!” Bir yüzükle siyasete başlayıp, Servetine servet katanlara, “Artık Yeter!” Yeter! Söz Milletin!