Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

176
Not tutan kibirlinin notunu; milletimiz zaten verdi. Tasdiknamesini vermek için de gün sayıyor.
177
Müjde dediği; Beton, beton, beton… “Benim oğlum bina okur, Döner döner yine okur.”
178
Erdoğan "Milletime sesleniyorum; biz size aşığız" diyor. Anlaşılan aşkı bayağı yanlış anlamış. Millete aşık olan; -Yılbaşında fahiş zamlarla, milletine tuzak kurmaz. -Doları kasten köpürtüp, milletin alın terini bir gecede silkelemez. Millet nezdinde bu aşk, yalancı aşktır.
179
Önce feraha, Sonra refaha kavuşmak için hazır mısın Türkiye? twitter.com/kilicdarogluk/…
180
Şu mübarek gecede hala yalana sarılmak. Dolmabahçe Cami müezzini, “Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, Gezi'de camide içki içilmedi” dedi. Müezzini sürdüler. Görüntülerini yayımlayacağım dedi. Kaç Cuma geçti. Yayımlayamadı. Denize düşen bile yılana sarılır. Yalana sarılmaz.
181
Ucube sistem bakan öğütmeye devam ediyor.
182
Artık 1 TL = 10 Cent bile değil. Çakma doktor candan eder. Çakma hoca dinden eder. Çakma ekonomist ise parayı pul eder.
183
İskenderun Devlet Hastanesi’yle ilgili devletin resmi sunumlarında hastane binasının 2012 yılında Deprem Dayanıklılık Testinden geçemediği yer alıyor. 11 yıl hiç bir şey yapılmadı. Depremde bu binada 70 kişi hayatını kaybetti. Göz göre göre cinayet dediğimiz işte bu.
184
Erdoğan sarayında, milletin feryatlarına kulaklarını tıkarken; Suzan Şahin vekilimiz komşularını enkaz altından çıplak elleriyle çıkarmaya çalışıyordu. Meclisin kürsüsünden, milletin derdini dillendiren vekile hakaret etmek, milli iradeye saygısızlıktır.
185
Erdoğan: “Alansa benim alanım da ekonomi. Netice de ortada.” Sebebi olduğu ekonomik yıkımın neticesiyle, bir de hiç sıkılmadan övünüyor. Atalarımız boşuna dememiş: “Yarı cahil, kör cahilden beterdir.”
186
Erdoğan, Meclis'e gelmeyen Ak Partili vekillere kızmış; “Aldığınız maaş haramdır hakkımı helal etmiyorum” demiş. “Bunlar milletten koptu” derken boşa demiyoruz. Erdoğan merak etmesin, milletimiz kendine sırt çevirenlere hakkını sandıkta zaten helal etmeyecek. Artık gidiyorsunuz.
187
Enerji zamları sağanak olup yağmaya başladı. Benzinin pompa fiyatına 29 kuruş, LPG’ye 71 kuruş zam yapıldı. Elektrik zammının eli kulağında. Beceriksiz Erdoğan Şahsım Hükümeti yaklaşan kışı şimdiden kara kış yaptı.
188
Millet İttifakı’nın iktidarında, CUMHURİYET ve HALK, DEVA bulacak. DEMOKRAT Türkiye, İYİ olacak. GELECEK ve SAADET milletimizin olacak. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Herkesin Cumhurbaşkanı olacak. Biz hazırız. Güzel, görkemli, “Muhteşem Türkiye” için “Haydi Bismillah!” twitter.com/ankahabera/sta…
189
Karanlıktan aydınlığa mutlaka çıkacağız. (Sayın M.K. Perker’in çizimiyle)
190
Erdoğan’ın Fahri Başkanı olduğu Türk Hava Kurumunun elindeki, hurda denerek, çürümeye bırakılan, uçakların aynısını İspanya ve Hırvatistan şimdi Türkiye’ye yardım İçin gönderiyor. O uçakları hurda diyerek çürümeye terk edenler, hiçbirinizin yatacak yeri yok. twitter.com/JanezLenarcic/…
191
#KılıçdaroğluNeSöyledi : "Haramilerin saltanatını yıkacağız"
192
Sarayın vesayeti altındaki AK Parti ve MHP vekilleri, Sarayın Personel Müdürünü Sayıştay Başkanı yaptı. Sayıştay da resmen Sarayın vesayeti altına girdi. Bundan sonra TBMM yürütmeyi değil, Yürütme, yürütmeyi denetleyecek.
193
Sarayın kibirlisi Türkiye Afet Müdahale Planına attığı imzayla depreme müdahalede TSK'yı "ana çözüm ortağı" görmez, "destek çözüm ortağı" görürse; Cumhurbaşkanı Başdanışmanının baş köşede oturduğu masada, boş çay bardaklarını toplamak da Hava Korgenerale düşer. Yazık! Çok yazık!
194
Yeni yılda yapacağımız seçimlerin ve alacağımız kararların hepimize ve ülkemize sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesi dileğiyle… #2022
195
Tüm uyarılara rağmen önlem almazlar. Maden patlar, madenciler hayatını kaybeder "kader" derler. Dere yatağına ev yapılmasına müsaade ederler, Sel olur, vatandaşlarımızı yitiririz "kader" derler. Orman yanar "kader", Depremde şehirler yıkılır "kader"... Oysa kader gayrete aşıktır.
196
Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 20:00’de Halk TV’de Lider Masası programının konuğu olacak.
197
Dışarıdan 3-5 milyar avro gelsin diye milletimizi sırtından hançerliyorlar. Afgan erkeklerden oluşan taburlar sınırlarımızdan geçiyor. Taliban ele geçirdiği yerlerde hapishaneleri boşaltıyor. Yarın bu hapishane kaçkınları, şehirlerimize dayandığında hesabını nasıl vereceksiniz?
198
Rüşvet kapıdan girince, İman bacadan çıkarmış. Mafyadan ayda 10 bin $ rüşvet alan AK Partili siyasetçi için, neden kimseden gık çıkmıyor? Bakanlığına dezenfektan satan Bakan için, soruşturma neden açılmıyor? Tüm kirli işler bunlarda neden iltifata tabi?
199
13 ayda 3. Hazine ve Maliye Bakanı atandı. Erdoğan Şahsım Hükümetinin ekonomide yarattığı krize artık bakan ve bürokrat dayanmıyor. Erdoğan bakan ve bürokrat yemeyi bıraksın, sebebi olduğu krizin sorumluluğunu üstlensin. Çünkü “Erdoğan sebep, ekonomik kriz sonuçtur.”
200
Bundan 108 yıl önce milletimiz omuz omuza verdi, Çanakkale’de tarihin akışını değiştirdi. Başta Büyük Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu topraklar için canlarını ortaya koyan tüm kahramanları ve aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.