Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

151
"Faiz sebep, enflasyon sonuç" dedi. "Faizi indiriyoruz, enflasyon da inecek" dedi. "Nas" dedi. Bu ay da "nas", "pas" dedi.
152
EYT düzenlemesi nerede? Ağaca çıktı. Kayıtlar nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı. 20 yıldır hükümetler Ve bu 20 yılda ülkede çıkarmadık çivi bırakmadılar.
153
21 yıllık hükümetin “şahlanış dönemi olacak” dediği 2023’den Türkiye manzarası. Erzurum’un karında, kışında, buz gibi soğuğunda ucuz et kuyruğu.
154
Yerli aşıda çuvallayan Varank koltuğunu kurtarmak için Genel Başkanımıza hakaret etmeye kalkmış. İngiliz Savunma Bakanıyla yaptıkları mülakatta İngiliz muhabirler bakan Türkiye’de Afgan göçmenler için bölge düşünüyor yazıyorsa bunu bakan söylemiştir. Trollüğü bırak da işini yap.
155
Lebaleb Kongrelerin ardından, 18 günlük kapanma başladı. Millete doğru, dürüst destek nerede? Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
156
Yeniden Refah ile AK Parti imzaladıkları protokolde karşılıksız para basacaklarını söylüyor. Nobel ekonomi ödülü sahibi Paul Krugman bu konuda şöyle diyor: "Karşılıksız para basmak çok fazla tatlı yemek gibidir. Yerken kendinizi iyi hissedersiniz. Sıkıntıları ise sonradan çıkar."
157
Deprem bölgesinde hala, “Çadır, konteyner” diye bağıran, yurttaşlarımız var. Doğru düzgün tuvalet yok, duş yok, çamaşırhane yok, okul yok… Her işleri plansız, her işleri programsız, her işleri yalap, şap…
158
“Bir mazlumun ahı, yer ile gök arası kadar büyüktür.” Ve elbette, “Mazlumun ahı indirir şahı.” twitter.com/gercekgundem/s…
159
Gezindiği sokakların enkazında binlerce insanımız can verdi. Hala enkazda cenazesi bulunmayan vatandaşlarımız var. Atadığı Bakan milletten deprem bölgesine çay, terlik, eşofman istiyor. Bakanı atayan otobüsten milletin kafasına oyuncak fırlatıyor. Koca bir rezillik 24 saniyede.
160
Yıkılan evlerin %41’i Hatay’da, Buna karşın depremzedelere yapılacak konutlar için açılan ihalelerin sadece %6’sı Hatay’da. Depremde yıkılan binalar üzerinden bile siyaset yapıyorlar. Bu hangi vicdana sığar?
161
#YarınınTürkiyesi için atılan bu imzalar, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.
162
Dolar 15 TL. Ülkemizi elin evladı için, 1 milyoncu mağazasına çevirenler, Kendi evladını öz vatanında garip, Öz vatanında parya yapanlar, Eserinizle sıkılmadan hala övünebiliyorsanız, Buyurun övünün.
163
#İkinciYüzyılaÇağrı Temiz enerjiyle, temiz üretimle, temiz fonlarla, temiz toplumla, tertemiz bir gelecek inşa edeceğiz. Biz hazırız! Milletimiz hazır!
164
Bağırarak gelen depreme karşı önlem almadılar, Şimdi “Asrın depremi” diyerek, Neden oldukları "Asrın cinayetinin" "Asrın ihanetinin" üstünü örtemezler. Bir de koca koca adamlar kamera önünde yer kapma yarışına girmişler. O rezil imaj parlatma çabanız, yerin dibine batsın!
165
Ey şuursuzlar, Ey kifayetsiz beceriksizler, 5 damacana eksik su atıyor diye, bu uçakların kardeşlerini çürümeye terk edenler, Döndürdüğünüz devranın tekerini millet elleriyle kıracak. twitter.com/EmbEspTurquia/…
166
Eeee sonra ne oldu? Dolar 10, 15 dinlemedi. 16 lira oldu.
167
Erdoğan "SADAT yöneticileriyle yakından, uzaktan alakam yok" demiş. Kendine bağlı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu'na yine kendi imzasıyla atadığı ilk isme bir baksın. İmzasını inkar eden, aslını da inkar eder.
168
#ODTÜ 🧠 ❤️ 🧿
169
Yarın sabah, FOX TV’de İlker Karagöz ile “Çalar Saat” programının canlı yayın konuğu olacağım. İzlemeniz dileğiyle. 🗓31 Mart 2023 Cuma 🕘09.15 📺 FOX TV
170
THK uçakları İçin 4 milyon $ bulamayanlar; Somali’ye 30 milyon $ gönderiyor. Ciğeri yanan kendi milletine karşı son derece kalpsiz; Ama elin oğluna bir o kadar müşfik. Allah aşkına siz kimin için çalışıyorsunuz? Yeter artık, Bu milletin kanını emip, Ciğerini dağladığınız.
171
Depremde yıkılan binaların sorumluluğunu da bize yıkmaya çalışan müptezellere soruyorum. Sizin iddialarınıza göre; AK Parti Milletvekili mi, AK Partili İskenderun Belediye Başkanı mı, Yoksa bu kararın altında imzası olan AK Parti Genel Başkanı mı sol örgüt mensubu?
173
Kral Çıplak! Bölüm 2 twitter.com/Noluyortv/stat…
174
Hayaller 2021’de yollara çıkacak elektrikli yerli otomobil. Gerçekler 2021 ve 2022’de benzin ve mazot zamlarından arabasına binemeyen millet. “Şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım derse, Vallahi inanırız” diyecek kitlemiz var, diye düşünerek rahat rahat sallıyorlar.
175
Bunların en sevdiği yemek, Kul hakkı yemek. #AlZammınıBasınaCal