Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

351
Apartmanınızı 20 yıldır yöneten yönetici Her yıl asansör bozuk diye para topluyor. Ama hiç bir şey yapmıyor. Ve bir gün tamir ettirmediği asansörde halat kopuyor. İnsanlar ölüyor. Yönetici hesap vereceğine "Bana 1 yıl verin" diyor. Buna cevap ne olur? Olsa olsa hadi oradan olur! twitter.com/ankahabera/sta…
352
Genel Merkez’de, Tekirdağımızdan ilçe belediye başkanlarımızla…
353
"Milletimiz müsterih olsun! Göstereceğimiz ortak Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır..." #BizKazanacağız tüm Türkiye kazanacak!🇹🇷
354
Herkes kendi işine baksın. Tarihçi kendi işini, Siyasetçi kendi işini yapsın. Tarihte nelerin yaşandığına siyasetçiler değil; tarihçiler karar verir. Siyasetçinin görevi yasayla tarihten husumet çıkarmak değil; geleceği inşa etmektir. Gönül yıkan değil, Gönül yapan olmaktır.
355
Merkez Bankası verilerine göre 22 Nisan 2021 itibariyle net rezervler eksi 43,4 milyar dolar. Kasa sadece boş değil, gırtlağa kadar da borçlu. #128MilyarDolarNerede
356
Milletin 128 milyar Dolarını yok yere buharlaştır. Sonra çık kapı kapı dolaşarak, bilanço makyajı yapmak için, sağdan soldan SWAP anlaşması rica et. Ha Ali Veli, Ha Veli Ali. Kasadaki net döviz rezervimiz; Yine eksi, Yine eksi… #128MilyarDolarNerede?
357
Çinli filozof Konfüçyus'un dediği gibi: “Sözlerinizin yumuşak ve tatlı olmasına çalışın. Gün gelir, o sözleri yemek durumunda kalabilirsiniz.”
358
Benzine; Dün 58 kuruş indirim. Bugün 44 kuruş bindirim. Milletle eğlenmenin yeni bir yolunu buldular. Sandık geldiğinde de milletimiz sizinle çok eğlenecek. twitter.com/trepgis/status…
359
128 milyar doları buharlaştıranlar, Milli Paramızın kolunu kanadını kırdı. Türk Lirası tamamen savunmasız bırakıldı. Yarı cehalet ve kibir ülkemize çok pahalıya mal oldu. İhalesiz ve kurallara aykırı şekilde buharlaştırılan 128 milyar doların her bir centinin hesabını soracağız. twitter.com/gazetesozcu/st…
360
Söyle yalanı, Ama artık bulunmaz inananı… twitter.com/BirGun_Gazetes…
361
Döviz kıtlığını, stokçu diyerek sanayiciye, Enflasyonu, şükürsüz diyerek millete, Çaldırdığınız soruları, altılı masa diyerek muhalefete yıkamazsınız. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte! Milletimiz kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Hesap sormak için sabırsızlıkla sandığı bekliyor.
362
#MilletinSesiMaltepede yükseliyor! Umutsuzluğa yer yok, haramilerin saltanatı yıkılıyor!
363
Erdoğan konuşuyor, Dolar koşuyor. 14 Aralık 2021'den bu yana, Dolar ilk kez 15 lirayı aştı.
364
Erdoğan yine "milletimizi faize ezdirmeyeceğiz" demiş. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. TCMB faizi %19 iken Hazine %17,67'den borçlanıyordu. TCMB faizi %15 iken Hazine %22,70'den borçlanır oldu. Güya tabela faizi düşerken, millet borç faizine ezdirildi. Bunun kazananı kim?
365
CHP’nin görüşlerini CHP Genel Başkanı, CHP Sözcüsü, CHP Grup Başkanvekilleri ve partimizin yetkili kurulları açıklar. Nokta.
366
Dolar kurunun; 1’den 2’ye çıkışı: 12 yıl 2’den 3’e çıkışı: 2 yıl 3’den 4’e çıkışı: 3 yıl 4’den 5’e çıkışı: 5 ay 5’den 6’ya çıkışı: 17 gün 6’dan 7’ye çıkışı: 20 ay 7’den 8’e çıkışı: 6 ay 8’den 9’a çıkışı: 1 yıl 9’dan 10’a çıkışı: 1 ay 10’dan 11’e çıkışı: 6 gün sürdü. Kaynak: TCMB
367
Erdoğan, şimdilerde Atatürk’ün adını ağzından düşürmez oldu. Yakında çıkıp, “Ben geçmişte zaten Atatürkçüydüm”, “Ben geçmişte zaten CHP’liydim” derse, şaşırmayız.
368
Millete küfreden şunu unutmasın: "Milletin irade ve amaçlarına uymayanların talihi hüsrandır, çökmedir." Bu ülke; Bölen değil, birleştiren, Kinle değil, sevgiyle konuşan, Yeminine sadık bir Cumhurbaşkanına layıktır. Artık az kaldı. Geliyor gelmekte olan...
369
İsrafı bitireceğiz. Cumhurbaşkanlığını Çankaya Köşkü’ne taşıyacağız. Cumhurbaşkanına tahsisli Saray, köşk ve yalıları halkın kullanımına açacağız. Cumhurbaşkanlığı envanterindeki uçakları satıp yerine ülkemizin ihtiyacı olan orman yangını söndürme uçaklarını alacağız.
370
Saray 20 yılda; Kendinden önce işbaşına gelen tüm Cumhuriyet Hükümetlerinin 79 yılda kullandığı paranın 4 katını, toplam 2 trilyon 718 milyar dolarlık kaynağı yedi bitirdi. Ama verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Türkiye’ye önündeki fırsatları kaçırttı.
371
1) “Faiz sebep, enflasyon sonuç” safsatası en çok kime yaradı? Elbette faiz lobilerine ve yandaş batık-zombi şirketlere. Milletin parası, tasarrufları pul edilirken; Bankalar ve batık yandaş şirketler abat edildi.
372
“Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır.” 238 yıllık geri çekilmeye son veren, işte bu azim ve inanç olmuştur. Sakarya Savaşının 100. Yılında emrin sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
373
Sorunun sebebi olanlar, Sorunun çözümü olamaz. Bu ülkede Erdoğan sebeptir. Yüksek enflasyon sonuçtur. Erdoğan ve onun beceriksiz kadroları gitmeden, Bu ülkede enflasyon da, hayat pahalılığı da bitmez.
374
Erdoğan Şahsım Hükümeti sebep; Doların şahlanması sonuçtur.
375
Çalışarak ömrünü tüketmiş emeklileriniz kara kışı nasıl aşacağını kara kara düşünüyor. Aylık 2500 lirayla bu kış geçmez. En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun dedik, dinlemediler. Kara kış Fonu kurulsun dedik, dinlemediler. Bunu emeklilerimizin takdirine sunuyoruz.