Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(古い順)

51
Sorumluluk üstlenmeye gelince Erdoğan ortadan kayboluyor. Orman Kanunu’na göre orman yangınlarını önleme, söndürme görevi Orman Genel Müdürlüğü’nde. Yani Tarım ve Orman Bakanı’nda Ve elbette kifayetsiz Bakanı atayan Erdoğan’da. Ucube vesayet rejiminde Ülke yönetilmiyor savruluyor
52
Erdoğan’ın “Finansı iyi yönettiğimiz için mülteciler gelmeye devam edecek” lafını duyanlar ülkeye koşarak geliyor. Ama nasıl geliyor? Sınırlarımızı çiğneyerek geliyor. Milletin tarlasını ezerek geliyor. Milletin huzurunu bozarak geliyor. Türkiye planlı bir şekilde işgal ediliyor. twitter.com/SiginmaciGunde…
53
Muğla’daki dağ köylerimiz ve Toroslar, Yörük Türkmenlerin bin yıllık ata yurdudur. Yanan evler, tarlalar, arılar ve hayvanlar Yörük kardeşlerimizi, o toprağa bağlayan unsurlardır. Muğla’daki, Toroslardaki Yörük kardeşlerimizi, ata dede yurdunda tutacak özel tedbirler alınmalıdır.
54
Ey Erdoğan Şahsım Hükümeti, Bu hapishane kaçkınları yarın bir gün şehirlerimize kadar geldiğinde; Millete ne diyeceksiniz? Yeter artık. Milletimizi sırtından bıçaklamayın. Sınırlarda gereken tedbiri alın. twitter.com/politicturk/st…
55
Erdoğan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na, “faiz indir sinyali verdim, inşallah anlarlar” diyor. Ne olacak 12 Ağustos’ta faiz indirilmezse, banka verdiğiniz sinyali almazsa ne yapacaksınız? Başkanı görevden alacak mısınız?
56
Dışarıdan 3-5 milyar avro gelsin diye milletimizi sırtından hançerliyorlar. Afgan erkeklerden oluşan taburlar sınırlarımızdan geçiyor. Taliban ele geçirdiği yerlerde hapishaneleri boşaltıyor. Yarın bu hapishane kaçkınları, şehirlerimize dayandığında hesabını nasıl vereceksiniz?
57
Yunanistan'da da yangın oldu. Miçotakis özür diledi, 500 milyon avroluk ek bütçe çıkarıldı, Hava Kuvvetleri Komutanı istifa etti. Bizde büyük bir pişkinlikle herkes yerinde oturuyor.
58
Hayatta yaptığımız tercihler, kim olduğumuzu belirler. Hükümetlerin yaptığı tercihlerse, neye, kime, değer ve önem verdiğini gösterir. Erdoğan Hükümetlerinin 20 yıldır yaptığı tercihlere bakın. Varsa yoksa cukka, Varsa yoksa yandaş, Varsa yoksa rant, Varsa yoksa şatafat.
59
Sayın Genel Başkanımız bundan 2 ay önce, fındık için en az 35 liralık fiyat açıklanmasını istedi. Tüm bölge de bu fiyatı talep etti. Ama Erdoğan yine üreticiyi değil, bir avuç karteli sevindirdi.
60
Milletin 128 milyar Dolarını yok yere buharlaştır. Sonra çık kapı kapı dolaşarak, bilanço makyajı yapmak için, sağdan soldan SWAP anlaşması rica et. Ha Ali Veli, Ha Veli Ali. Kasadaki net döviz rezervimiz; Yine eksi, Yine eksi… #128MilyarDolarNerede?
61
Milletin 128 milyar dolarını, sahte istikrar algısı yaratmak için buharlaştırdılar. Şimdi Güney Kore ile yaptıkları 2 milyar dolarlık SWAP anlaşmasından medet umuyorlar. Merkez Bankası’nın kasası açık veriyor. Açık, SWAP’la kapatılmaz, ancak makyajlanır.
62
Erdoğan’ın dün çıktığı televizyon programında söylediği gibi: “Düzensiz göç diye bir şey söz konusu değil.” Bu gayet düzenli, organize, Dışarıdan gelecek 3-5 milyar avro için Türk milletinin bekasını tehdit etmesine izin verilen, Kararını Erdoğan’ın aldığı bir operasyondur.
63
Erdoğan en iyi bildiği şeyi yapıyor Her sıkıştığında Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü gibi "Erdoğan kaçar" diyor. Yangında topu önce belediyelerimize attı. Tutmayınca, şimdi THK devlet kurumu değil, sorumlusu CHP demeye başladı. El insaf! 20 yıldır kim iktidarda? Bu ülkeyi kim yönetiyor?
64
Sözde itibarı için bugüne kadar 13 uçak alan Erdoğan’ın aklına yangın söndürme uçağı almak, 20 yılda yanan orman alanı, iki haftada yanıp, bitip kül olduktan sonra geliyor. Sonra da diyor ki “belki uçak alırız”. Ne demiş atalarımız? Arsızlığa söz, pişkinliğe de yüz dayanmazmış…
65
Herkes içindeki öfkeyi sandığa kadar saklasın. Bu milleti hayal kırıklığına uğratan, bu milleti sırtından hançerleyen Erdoğan ve onun şahsım hükümetiyle hesaplaşmak için sandığı beklesin… cumhuriyet.com.tr/haber/chpli-oz…
66
Afganistan Cumhurbaşkanı bile ülkesini terk ederken, Askerimizi Taliban ile karşı karşıya getirmeyin. Avrupa'dan gelecek 3-5milyar €, ABD tarafından sıvazlanacak sırtınız için, Milletimizi daha fazla sırtından bıçaklamayın. Mehmetçiğimizi ait olduğu yere sınırlarımıza getirin.
67
Herhalde Prompter metin yazarları değişti. Yazık şu ülkenin düşürüldüğü hale.
68
Kabil Taliban’ın eline geçti. Afganistan Cumhurbaşkanı ülkesini terk etti. Taliban Türk askerlerinin ayrılması için, 1 Eylül’e kadar süre verdi. Bu koşullar altında, Afganistan’daki Mehmetçiğimiz derhal ait olduğu yere, Ülkemize ve sınırlarımızın müdafaasına dönmelidir. twitter.com/ankahabera/sta…
69
15 Temmuz'un köprüsü, camisi, okulu, parkı, çeşmesi var. Ama 15 Temmuz Şehit ve Gazileri için toplanan milyonlar ortada yok. Genel Başkanımız peşini bırakmadı, sonunda paraların Hazine’ye aktarıldığını itiraf ettiler. Her felakette millete IBAN atacaksanız Siz ne iş yapıyorsunuz?
70
Erdoğan hala #Afganistan’da egemen güçlerin taşeronluğunu kapmak için Taliban’la zemin yokluyor. Afganistan’da illa bir taşeronluk üstlenecekse, dantelli kefen bezi kuşanan tosuncuklarını, o da olmazsa SADAT’çılarını göndersin. Mehmetçiğimizin üzerinden elini çeksin.
71
Sarayın kibirlisinin atılım ve şahlanış dönemine girdik dediği gün, küçücük yavrumuzun söylediği: KRAL ÇIPLAK!
72
Marmara'daki depremlerden sonra deprem vergisi olarak bilinen "Özel İletişim Vergisi (ÖİV)" hayatımıza girdi. Erdoğan, geçici olarak çıkarılan bu vergiyi, kalıcı hale getirdi. 2003'den 2021'in ilk yarısına kadar da 35 milyar 544 milyon $ ÖİV topladı. Peki nereye gitti bu paralar?
74
Dışişleri Bakanı, Olmuş “Boş İşler Bakanı…” Milletimizin yüreği, “Afganistan’daki Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin” diye hopluyor. Sarayın atama Dışişleri Bakanı, belediyelerimizle uğraşıyor. Allah bunların elinde, milletimizin encamını hayreylesin…
75
Memlekette yangın oldu. Sel oldu. Onlarca yurttaşımızın canı kayboldu. İki haftadır Kabine bile toplanmadı. Çünkü bu ucube sistemde her karar iki dudağa bakıyor. O dudakların sahibi de şahsını Yönetim Kurulu Başkanlığına atayıp, Şahsını görüşmek üzere toplantıya çağırıyor.