Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(古い順)

26
Sarayın vesayeti altındaki AK Parti ve MHP vekilleri, Sarayın Personel Müdürünü Sayıştay Başkanı yaptı. Sayıştay da resmen Sarayın vesayeti altına girdi. Bundan sonra TBMM yürütmeyi değil, Yürütme, yürütmeyi denetleyecek.
27
O övündüğün hastanelerin İşletme hakkını yandaşların yabancılara devretmiş. Şimdi verdiğin garantilerin karşılığını yıllarca dışarıya dövizle ödeyeceğiz. Hem de tüyü bitmedik yetimin hakkıyla.
28
Biz Talan İstanbul’a CHP iktidarında bir kuruş ödemeyeceğimizi söyledik. AK Parti Genel Başkanı “Tahkimde söke söke alırlar” diyor. Bize tahkim sökmez. Tahkimde davaları kazanırız. Velev ki kazanamadık. Bu hovardalığı yapanların yedi göbek sülalesinden parayı söke söke alırız.
29
Atanmış İç İşleri Bakanı “Temmuz’da ekonomimiz şahlanacak. Almanya, Amerika bizi kıskanacak" diye müjde verirken, meğerse bunu kast etmiş. Elektrik fiyatlarına 1 Temmuz’dan itibaren % 15 zam geldi. Yurttaşının aklıyla bu kadar çok alay eden, başka bir hükümet dünya üzerinde yok.
30
18 yıl önce, Kuzey Irak'ta askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde ABD'ye "nota" vermeyip, "Ne notası, müzik notası mı?" diyerek bir de üstüne dalga geçenler, Rüşvetçi Reza Zarrab için, Bir de değil, tam iki kez ABD'ye nota verdiler. Unutmadık.
31
Rüşvet kapıdan girince, İman bacadan çıkarmış. Mafyadan ayda 10 bin $ rüşvet alan AK Partili siyasetçi için, neden kimseden gık çıkmıyor? Bakanlığına dezenfektan satan Bakan için, soruşturma neden açılmıyor? Tüm kirli işler bunlarda neden iltifata tabi?
32
Milletin ödediği elektrik faturalarından yandaşlara yeni maaşlar bağlanmış. Yazıklar olsun.
33
Geldiği gibi, gitti. #melihbulu
34
Millet porsiyonları küçültsün ki; Bir Saray da KKTC’ye yapılsın.
35
“Ey kahraman Türk kadını, Sen yerde sürünmeye değil; Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
36
Havadan itibar saçmak için uçan saraylara milyarlar yatır. Yangınlara su dökmek için tek bir uçak alma. Sonra çık suçu THK’ya at. Oh ne ala! Beyfendinin yetkisi çok. Sorumluluğu hiç yok. “Türkiye’de her şey olabilirsin. Ama rezil olamazsın” sözüne güvenin bu kadarı da fazla.
37
Çay! İnanılır gibi değil. Utancı gidenin, Kalbi de gider.
38
Erdoğan’ın Fahri Başkanı olduğu Türk Hava Kurumunun elindeki, hurda denerek, çürümeye bırakılan, uçakların aynısını İspanya ve Hırvatistan şimdi Türkiye’ye yardım İçin gönderiyor. O uçakları hurda diyerek çürümeye terk edenler, hiçbirinizin yatacak yeri yok. twitter.com/JanezLenarcic/…
39
Erdoğan Şahsım Hükümeti'nin özeti: Yangın söndürmeye uçak yok. Yangın seyretmeye uçan saray var. twitter.com/ankahabera/sta…
40
Erdoğan Şahsım Hükümeti 20 yılda; Milletten 2 trilyon 330 milyar$ vergi topladı. Yurt dışından 109 milyar$, Milletten 51 milyar$ borç aldı. 62 milyar$’lık özelleştirme yaptı. Toplam 2,5 trilyon$ para harcadı. Ama yangın söndürmeye uçak yok. Nereye gitti bu trilyonlarca dolar?
41
Bu Hükümetin görevde kaldığı her dakika bu ülkeye, ülkenin ekonomisine, toprağına, ormanına zarardır. Sandık milletin önüne getirilmelidir. Ama öncesinde tarım ve hayvancılığı bitiren, ormanları bitiren, Tarım ve Orman Bakanı derhal istifa etmeli ya da görevinden alınmalıdır.
42
Ey şuursuzlar, Ey kifayetsiz beceriksizler, 5 damacana eksik su atıyor diye, bu uçakların kardeşlerini çürümeye terk edenler, Döndürdüğünüz devranın tekerini millet elleriyle kıracak. twitter.com/EmbEspTurquia/…
43
Milletin ciğeri yanarken, Sarıklı amirali ihraç etmek yerine, tüm özlük haklarıyla, emekli ettiler. Yakında kendini THK’ya kayyum da atarlar. Öyle bir dönemdeyiz ki; “Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde.”
44
Sinyal verme, Talimat ver. Yüksek faiz yüksek enflasyonun sebebiyse, İndir faizi sıfıra... Aynı şeyleri yapıp, farklı sonuçlar beklemekten bir türlü bıkmadın. Ne demişler; Yarım imam dinden, Yarım doktor candan, Yarım iktisatçı cüzdandan eder.
45
THK uçakları İçin 4 milyon $ bulamayanlar; Somali’ye 30 milyon $ gönderiyor. Ciğeri yanan kendi milletine karşı son derece kalpsiz; Ama elin oğluna bir o kadar müşfik. Allah aşkına siz kimin için çalışıyorsunuz? Yeter artık, Bu milletin kanını emip, Ciğerini dağladığınız.
46
Ateş kuşları hangarda çürürken, Pudra şekeri kuşları uçmaya devam ediyor. twitter.com/bbcturkce/stat…
47
Demiri nem, İnsanı gam, Toplumu liyakatsiz yöneticiler çürütür. twitter.com/ATuncayOzkan/s…
48
Hayırdır! RTÜK yetmedi, ayak takımını mı sahaya sürmeye başladınız? Geçmiş olsun Halk TV. halktv.com.tr/gundem/halktvy…
49
İstifa tek taraflı bir irade beyanıdır. Ama bu ucube sistemde atanmış bakan irade bile beyan edemiyor. Sadece görevden af edilebiliyor. Sorunun kaynağı doğrudan bu ucube sistemin kendisi. Ama az kaldı. Halkımızla beraber, Bu ucubeliği sandıkta elbirliğiyle değiştireceğiz.
50
HalkTV canlı yayınını basıp, sunucu ve yorumcuları tartaklamaya kalkan ayak takımı serbest. Kifayetsiz Bakanı protesto eden yurttaş gözaltında. Sevsinler sizin gücünüzü… Zulm ile abad olanın, Ahiri berbat olur. twitter.com/krtkulturtv/st…