Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

51
Tam bir yıl önce atılan imzaya, Ve öngörüye bir bakın! Yaşadığımız acıların sorumlusu, Yaklaşan deprem felaketine rağmen, Hiçbir önlem almayan, Depremden sonra, Millete parmak sallayan, Milleti tehdit eden, Ar damarı çatlamış, Saray rejimi ve sarayın kibirlisidir. Nokta!
52
Seçimlere 43 gün kaldı. Tehdit, şiddet yeniden sahnede. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan hain saldırıyı kınıyor, @iyiparti 'ye geçmiş olsun diyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar. 15 Mayıs sabahı Millet İttifakı kazanacak. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak.
53
Sabahtan akşama bileği yorulan, Akşamdan sabaha yüreği yorulan kadınlar, hiç merak etmeyin. 15 Mayıs sabahı; Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yuvalarınıza bahar gelecek. twitter.com/kilicdarogluk/…
54
Borsa şalter kapatmış! Böyle giderse tüm ekonomi şalter kapatacak. Yeter artık! Seçim. Hemen seçim. Acil seçim.
55
Deprem bölgesinde saça gösterdiğiniz özeni, tedbir almada gösterseydiniz keşke…
56
“Hadi canım sen de” 128 milyar dolar nerede?
57
Gençler; Spoiler vermek istemem. Ama bu filmin sonu, Sandıkta Hezimet.
58
Geliyor gelmekte olan.
59
Hazırız. Yolumuz açık olsun...
60
Kayseriliye sormuşlar, “İki kere iki kaç eder?”; “Alırken mi, satarken mi?” demiş. TÜİK’e sormuşlar, “Enflasyon kaç?”; “Vergi zammı hesaplarken mi, memur maaşı hesaplarken mi?” demiş.
61
Devlet görevlisi, Vatandaşa küfretmez, Hakaret etmez. Vatandaşını not etmez. Yalan söylemez. Gerçekleri karartmaz. Özür dilemeyi bilir, İstifa etmeyi de bilir. Deprem bölgesindeki Koordinatör Vali, Devlet görevlisi gibi konuşmuş. Gerçek kaybımızın büyüklüğünü paylaşmış.
62
Bugün Süper lige çıkan; 01 Plakalı Adana Demirspor ile 28 Plakalı Giresun Sporu tebrik ediyorum. Tesadüf mü, tevafuk mu? Artık takdir milletimizin.
63
Çakma hoca, dinden eder. Çakma doktor, candan eder. Çakma ekonomist, milleti perişan eder.
64
Doktorlarımıza “giderlerse gitsinler” diyen reisiniz konuşmasında kaybettiği belediyeler için üzüntü ifade etti. Ama görevi başında katledilen doktorumuz için tek kelime üzüntü ifade etmedi. Sizin ifadenizle üzgün bile görünmedi. Bari susup, en azından utanmayı bilin. twitter.com/drfahrettinkoc…
65
Allah akıl, fikir versin! Hatay'da ay yıldızlı bayrağımızın toplatılması, Malatya'da Saadet Partisi'nin aşevinin kapatılması, Bunların beyin ölümünün gerçekleştiğinin açık delaletleridir. Milletimiz 14 Mayıs'ta, Bu müflislerin fişini çekecek.
66
Ne dedilerse onunla sınandılar. 2022 Türkiye’sinde milleti kuyruklara mahkum ettiler.
67
Erdoğan, sürekli konuşarak sebebi olduğu kurdaki artışa şimdi "köpük" diyor. "Köpüğü bir günde aldık" diyerek, bir de milletle alay ediyor. Yaptığınız işin adını doğru koyun. Yapılan köpüğü almak değil, milleti çarpmak. Millete tuzak kurmak. Millet de sizi sandıkta çarpacak.
68
Acılı insanlara hakaret, muhalefete küfür, milleti tehdit etmeler... Kimsiniz siz? Bu ne cüret? Sizin işvereniniz millet… Bu millet sizi beş yıllığına, devlet işlerini yürütesiniz diye seçti. Kendinizi devlet sandınız. Millete bu afra tafra, bu kibir de nesi? Kendinize gelin.
69
Ne diyordu üstadları Necip Fazıl: “İnsanın kazandığı paradan değil, Paranın kazandığı insandan kork.”
70
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Genel Başkanımıza cevap vermeye kalkıp şecaat arz edeyim derken sirkatin söylemiş. 19 yıllık yönetimlerinin sonunda bu ülkede 2,1 milyon aile elektrik faturasını ödeyemiyor. Söylemek istediğimiz tam da buydu. Teşekkürler Sayın Bakan. twitter.com/deryayanikashb…
71
“Show me the money.”
72
İftira bitti. Küfür başladı. Milletimizin iffetli analarına küfreden beslemeleri gördük. Milletine küfreden Cumhurbaşkanı'na ise ilk kez şahit olduk. Aziz milletimiz halinizi görüyor. Dersinizi vermek için sandığı bekliyor. İftiralarınızla, Küfürlerinizle beraber gideceksiniz.
73
EYT ve EYT 'lilerle eğlenmeye siz devam edin bakalım. Sandıkta da EYT 'liler sizle bir güzel eğlenecek.
74
Mayısın 8’i. 2021 takviminde günlerden 128 ‘incisi. O zaman bir daha soralım. #128MilyarDolarNerede ?
75
Siyah zeytin 120 TL Beyaz peynir 197 TL Hurma 160 TL 30’lu karton yumurta 89 TL Çocuklar yatağa aç girerken vatandaş iftariyeliğe küçük bir servet öderken Saraylılar zencefilli somonlu suşileri, kornişona sarılı dana rozbifleri mideye indiriyor. Bunlar milletin halinden ne anlar?