Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

26
Deprem yaralarını saran Kızılay'dan, Deprem fırsatçılığı yapan Kızılay'a... Çürütmedik değer ve kurum bırakmadılar.
27
Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı. #KemalKilicdaroglu Geliyor gelmekte olan.
28
Hep birlikte başaracağız.
29
Yaşan deprem bir kez daha gösterdi ki dünyanın en sağlam binaları değil ama… Dünyanın en sağlam koltukları bu hükümette… O kadar deprem oldu. Bunca insanımızı yitirdik. Tek biri bile altın varaklı koltuklarından kıpırdamadı.
30
Suriye’den Türkiye’ye geçişi değil; Türkiye’den Suriye’ye geçişi engelleyerek, sorunu çözdüğünü sanmak. Mesele ancak bu kadar yanlış anlaşılır.
31
O övündüğün hastanelerin İşletme hakkını yandaşların yabancılara devretmiş. Şimdi verdiğin garantilerin karşılığını yıllarca dışarıya dövizle ödeyeceğiz. Hem de tüyü bitmedik yetimin hakkıyla.
32
Saray kendinden önceki 56 hükümetin 79 yılda harcadığı paranın 4 katını 20 yılda harcadı. Ama deprem için hazırlık yapmadı. Sonuç: Ukrayna’nın savaşta verdiği sivil kayıp 41 bin 193 kişi. Depremde bizim verdiğimiz kayıp 44 bin 374 vatandaş.
33
Dik duruş! Güya bir tek rükû ve secde de eğilirler. Ne diyelim? 128 milyar doları güzel güzel yemenin, Acı acı sonuçları olur. Yazık ettiniz ülkemizin itibarına…
34
Milletimiz acı çekerken, Muhatap olduğu; Cehaleti, İş bilmezliği, Nobranlığı, Arsızlığı, Yetersizliği, Ehliyetsizliği, Terbiyesizliği; not etti.
35
Çürüme, kokuşma sarayda. #SavcılarNEREDE ?
36
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar”Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır.”diyor. Mevcut İçişleri Bakanı S.S.e soruyorum; Ağar’ın bakanlığınızdaki yeni görevi nedir? Yetkisi nedir? Devlet krizi dediğimiz tam da budur.
37
Zulme sessiz kalan, Dilsiz Şeytandır.
38
Biri, "Sinan Ateş" sorusundan rahatsız olur, kadın muhabiri darp ettirir. Diğeri, "Karne Hediyesi Et" haberinden rahatsız olur, kadın muhabiri işten attırır. Ne yaparsanız yapın. Korkunun ecele faydası yok. Gideceksiniz...
39
Deprem enkazının altında vatandaşlarımızın “Sesimi duyan var mı?” feryatlarını duymayanlar; bari bugün vatandaşlarımızın “Hatay’da içmeye su yok!” feryatlarını duyun. Hatay haykırıyor: #hataydaicmesuyuyok ! #hataydaicmesuyuyok !
40
"Hırsız içeriden olursa kapı kilit tutmaz."
41
Çay! İnanılır gibi değil. Utancı gidenin, Kalbi de gider.
42
Atalar boşuna dememiş; “Başını acemi berbere teslim eden, Cebinden pamuğu eksik etmesin” Dolar 10 liraya koşuyor.
43
Tüm çiçekleri koparabilirler. Ama baharın gelişini yine de engelleyemezler. #SanaSöz yine baharlar gelecek… twitter.com/kilicdarogluk/…
44
🎼🎺🎸 Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek. Her şeyin sonu var, bu çilede bitçek…
45
1) Beşli çeteye dolarla, avroyla ihaleleri dağıtan Erdoğan; iş emekçinin ücretini belirlemeye gelince "bizim paramız bellidir, o da Türk Lirasıdır" diyor. Aynı aydınlanmayı dolarla, avroyla dağıttığınız ihalelerin Türk Lirasına çevrilmesinde de bekliyoruz.
46
Bunlar ülkeyi yönetmeye değil, Ülkeyi hamuduyla yemeye gelmişler.
47
Niyet hayr; Akibet hayr. Başladık. 85 milyon için geliyoruz. twitter.com/herkesicinCHP/…
48
IMF'ye verilmeyen 5 milyar $'ın havasını yıllarca attılar. Tulumbada su bitti. Seçim öncesi sağa sola el açtılar. 5 milyar $ için Suudi Finans Bakanına "Türkiye gibi savunmasız ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz, fırsat kolluyoruz" sözünü de söylettiler. Yatacak yeriniz yok.
49
Pudra şekerleri beslemelerin burnunda. Venezuela peyniri yandaşlar arasında pek revaçta. Bu pislikleri ancak sandık temizler.
50
İlelebet…