Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(いいね順)

251
Uzmanlara göre; Depremde yıkılan binaların enkazından çıkacak değerli malzemenin değeri (demir, bakır, plastik vs) 12 milyar TL. Cenazelerimizin kırkı çıkmadan, birileri alelacele bu molozları yağmalamaya çalışıyor. Bunun adı deprem fırsatçılığıdır. Bunun adı ölü soyuculuğudur.
252
Sorumluluğunuza müdrik olup”Hiçbirşey olmamış gibi devam edemeyiz. Görevimizi ihmal ettiğimiz için depremde haksız yere yaşamını yitirenlerin anısına en azından istifa etmemiz bir görevdir.”diyemediniz. Yunanistan’daki bir bakan kadar olamadınız. Yazıklar olsun.
254
Devlet; Millet, Ülke ve Egemenlikten oluşur. Milleti pahalılıkla ezdiler. Ülkeyi mültecilere işgal ettirdiler. Egemenliği 3-5 milyar$'a, Suud'a ipotek ettiler. Şimdi "Suriyeliler giderse iş insanları isyan eder" diyorlar. Zengini sevdiğiniz kadar, Keşke bu devleti sevseydiniz.
255
Herhalde Prompter metin yazarları değişti. Yazık şu ülkenin düşürüldüğü hale.
256
Millet daha acısıyla boğuşurken, bunlar ihale ve rant paylaşımına başladı… Kulağımıza duyumlar geliyor. Büyük yandaş inşaat şirketlerine “Hazır olun!” talimatı verilmiş. “Hızla sahaya gireceksiniz” mesajı gitmiş. Hafriyat işleri, inşaat işleri şimdiden paylaşılmış.
257
Biz hem milletin kör kuruşunun heba olmamasını sağlayacağız. Hem de depremzedeler için yapılacak güvenli konutların, hak sahiplerine zamanında ve bedelsiz olarak verilmesini sağlayacağız.
258
Depremde kaybettiklerimizin acısı, derin bir yara gibi içimizde... Bu yıl, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde tüm kadınların ama bilhassa deprem bölgesindeki kadınların yanındayız. Duamızla, kalbimizle, desteğimizle... #8MartDünyaEmekçiKadınlarGünü
259
Erdoğan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na, “faiz indir sinyali verdim, inşallah anlarlar” diyor. Ne olacak 12 Ağustos’ta faiz indirilmezse, banka verdiğiniz sinyali almazsa ne yapacaksınız? Başkanı görevden alacak mısınız?
260
261
Birkaç metrekare zemin üzerine, Yalap, şap döşenen demirler, Üzerine dökülmüş beton… Her işleri yalan… Her işleri dolan… İşte size Recep Tayyip Erdoğan… twitter.com/ankahabera/sta…
262
İşsizliği arşa çıkarırlar “Her patron birer işçi alsa sorun çözülür” derler. Milli paramızı pul ederler “Her patron 100milyon$ satsa sorun çözülür” derler. Allah aşkına siz ne işe yararsınız? Milletle yeterince eğlendiniz. Merak etmeyin millet de sizinle sandıkta eğlenecek.
263
3,5 milyon mülteciye bakmakla övündüler. Mültecileri burada tutup, Avrupa’ya geçmelerini engelleyerek, terör örgütlerinin Avrupa’ya yayılmasını engellemekle övündüler. Şimdi de 1 milyon Suriyeliye milletin kesesinden ev yapmaktan bahsediyorlar. Kötülüğün bu kadarı cehalet olamaz.
264
2022’ye fahiş elektrik ve doğal gaz zamlarıyla uyanmıştık. 2023’e fahiş doğalgaz hizmet bedeli zammıyla giriyoruz. 2023 gelmeden, Doğalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam geldi.
265
Sorunun sebebi olan, Sorunun çözümü olamaz. Recep Tayyip Erdoğan sebep, Yüksek enflasyon sonuçtur.
266
Erdoğan çıkmış, Daha doğru dürüst tuvalet götüremediği insanlara, “1 yılda tüm binaları inşa edeceğim” diyor. Derdi insanların sıkıntısını çözmek değil, Bol bol temel atıp beceriksizliğini unutturmak Enkaz altında kalan insanlarımızın kırkı çıkmadan Acıların üstüne beton dökmek… twitter.com/ankahabera/sta…
267
TAZİYEYE TEŞEKKÜR Değerli annemiz Ayten Öztrak’ın vefatı nedeniyle bizi yalnız bırakmayıp cenazemize katılan, çiçek gönderen, taziye mesajlarını telefon, telgraf ve sosyal medya aracılığıyla ileten tüm akraba, eş, dost ve sevenlerimize Öztrak Ailesi adına şükranlarımı sunuyorum.
268
1) Erdoğan bayram öncesi “kimseyi işsiz, aç açıkta bırakmadık” diyerek milletin aklıyla alay ediyordu. Bugün TÜİK ’in açıkladığı bol makyajlı işsizlik rakamları bile, Erdoğan’ın hilafı hakikat beyanlarının belini doğrultamadı.
269
Bu ucube sistem, artık bir siteyi bile çalıştıramıyor.
270
Tarımda kendi kendine yeten Türkiye’den; Rusya’dan ayçiçek yağı taşıyan gemileri dört gözle bekleyen Türkiye’ye. Nereden nereye…
271
1) Hata bir kez yapılırsa hatadır. Hatada ısrar ise bir tercihtir. Liyakatsiz saray yönetimi ve onun ısrarla uyguladığı “faiz sebep enflasyon netice” safsatası ekonomiye ateşten bir gömlek giydirdi. Enflasyon patladı. Ödemeler dengesindeki kanama ve döviz açığı daha da ağırlaştı.
272
Sarayın kibirlisinin atılım ve şahlanış dönemine girdik dediği gün, küçücük yavrumuzun söylediği: KRAL ÇIPLAK!
273
Erdoğan’ın “Finansı iyi yönettiğimiz için mülteciler gelmeye devam edecek” lafını duyanlar ülkeye koşarak geliyor. Ama nasıl geliyor? Sınırlarımızı çiğneyerek geliyor. Milletin tarlasını ezerek geliyor. Milletin huzurunu bozarak geliyor. Türkiye planlı bir şekilde işgal ediliyor. twitter.com/SiginmaciGunde…
274
Zurnada peşrev olmaz. Ne çıkarsa bahtına. “Milletin sesini duymuyorlar” diyorduk; artık ağızlarından çıkanı da kulakları duymuyor.
275
Ne kadar gurur duysak azdır. Harikasınız #FileninSultanları 🧿🇹🇷