Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

801
“Hadi canım sen de” 128 milyar dolar nerede?
802
Testide ne varsa, ağzından o dökülür. Yüreği millete karşı mühürlenmiş bir dilden, elbette temiz bir söz dökülmez. Ama millete ve millet ittifakına tehdit dili, asla ama asla kabul edilmez. Boğaz dokuz boğumdur. Dokuz düşün bir konuş.
803
Hazırız. Yolumuz açık olsun...
804
Pudra şekerleri beslemelerin burnunda. Venezuela peyniri yandaşlar arasında pek revaçta. Bu pislikleri ancak sandık temizler.
805
Zulme sessiz kalan, Dilsiz Şeytandır.
806
Salgında en az destek veren 3 hükümetten biri ol. Esnafa dükkanını kapat derken, lebalep kongre doldur. Sonra çık milletten helallik iste. Orası "helallik isteme makamı" değil; Dar günde, milletin yanında olma makamı. Dar günde yanında olmayana, Millet sandıkta dersini verir.
807
Mafya-Siyaset-Emniyet hattında kanalizasyon patladı. Ellerine yüzlerine bulaşan pisliği "Atanmış S.S.", Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti Sözcüleri muhalefete bulaştırmaya kalkıyor. Arsızlığın bu kadarı da fazla. Memlekette ne kadar deterjan varsa bunların alayını temizlemeye yetmez.
808
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar”Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır.”diyor. Mevcut İçişleri Bakanı S.S.e soruyorum; Ağar’ın bakanlığınızdaki yeni görevi nedir? Yetkisi nedir? Devlet krizi dediğimiz tam da budur.
809
Şampiyonalar ligi finali yine İstanbul’dan alındı. Formula Yarışı da iptal. Lebalep kongreler size, Kabaran faturalar millete.
810
128 milyar $’ı eritip; 3-5 $’a bel bağlayanlar utansın.
811
Bugün Süper lige çıkan; 01 Plakalı Adana Demirspor ile 28 Plakalı Giresun Sporu tebrik ediyorum. Tesadüf mü, tevafuk mu? Artık takdir milletimizin.
812
Büyük lokma ye, büyük konuşma. Kripto dolandırıcılar, mafya artıkları ve pudracı ofis boylarla fotoğraf çektirmeyi seven atanmış S.S. yine büyük laflar etmiş. Hayırdır; Mafya-Siyaset-Emniyet arasındaki kanalizasyon hattı bir kez daha patlayınca ne bu telaş? Ne bu panik?
813
Mayısın 8’i. 2021 takviminde günlerden 128 ‘incisi. O zaman bir daha soralım. #128MilyarDolarNerede ?
814
Bugüne kadar defalarca kez sorduğumuz ama Hükümet tarafından açıklanmayan Çin aşısıyla ilgili sözleşmeye ulaştık. İşte sır gibi saklanan gerçekler...
815
Gençler; Spoiler vermek istemem. Ama bu filmin sonu, Sandıkta Hezimet.
816
Hay Allahım! Turiste hizmet ederken turiste görünürsen; ceza yok, aşı var. Turistle aynı denizde yüzerken turiste görünürsen; aşı yok, ceza var. Tam bir AK Parti prodüksiyonu...
817
Yeterki doğru dur. Eğri belasını bulur. #128milyardolarnerede
818
Ülke trol aklıyla yönetiliyor diyoruz, haklı çıkıyoruz. İnanabiliyor musunuz, bu Altun trole saçmalıklar üretsin diye milletin parasıyla 25 katlı bina tahsis ettiler. Sarayın çocukları eğleniyor. Millet açlıktan intihar ediyor!
819
Lebaleb Kongrelerin ardından, 18 günlük kapanma başladı. Millete doğru, dürüst destek nerede? Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?
820
Merkez Bankası verilerine göre 22 Nisan 2021 itibariyle net rezervler eksi 43,4 milyar dolar. Kasa sadece boş değil, gırtlağa kadar da borçlu. #128MilyarDolarNerede
821
Aşılar nerede? #128MilyarDolarNerede ?