Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

776
Ateş kuşları hangarda çürürken, Pudra şekeri kuşları uçmaya devam ediyor. twitter.com/bbcturkce/stat…
777
THK uçakları İçin 4 milyon $ bulamayanlar; Somali’ye 30 milyon $ gönderiyor. Ciğeri yanan kendi milletine karşı son derece kalpsiz; Ama elin oğluna bir o kadar müşfik. Allah aşkına siz kimin için çalışıyorsunuz? Yeter artık, Bu milletin kanını emip, Ciğerini dağladığınız.
778
Sinyal verme, Talimat ver. Yüksek faiz yüksek enflasyonun sebebiyse, İndir faizi sıfıra... Aynı şeyleri yapıp, farklı sonuçlar beklemekten bir türlü bıkmadın. Ne demişler; Yarım imam dinden, Yarım doktor candan, Yarım iktisatçı cüzdandan eder.
779
Milletin ciğeri yanarken, Sarıklı amirali ihraç etmek yerine, tüm özlük haklarıyla, emekli ettiler. Yakında kendini THK’ya kayyum da atarlar. Öyle bir dönemdeyiz ki; “Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde.”
780
Ey şuursuzlar, Ey kifayetsiz beceriksizler, 5 damacana eksik su atıyor diye, bu uçakların kardeşlerini çürümeye terk edenler, Döndürdüğünüz devranın tekerini millet elleriyle kıracak. twitter.com/EmbEspTurquia/…
781
Bu Hükümetin görevde kaldığı her dakika bu ülkeye, ülkenin ekonomisine, toprağına, ormanına zarardır. Sandık milletin önüne getirilmelidir. Ama öncesinde tarım ve hayvancılığı bitiren, ormanları bitiren, Tarım ve Orman Bakanı derhal istifa etmeli ya da görevinden alınmalıdır.
782
Erdoğan Şahsım Hükümeti 20 yılda; Milletten 2 trilyon 330 milyar$ vergi topladı. Yurt dışından 109 milyar$, Milletten 51 milyar$ borç aldı. 62 milyar$’lık özelleştirme yaptı. Toplam 2,5 trilyon$ para harcadı. Ama yangın söndürmeye uçak yok. Nereye gitti bu trilyonlarca dolar?
783
Erdoğan Şahsım Hükümeti'nin özeti: Yangın söndürmeye uçak yok. Yangın seyretmeye uçan saray var. twitter.com/ankahabera/sta…
784
Erdoğan’ın Fahri Başkanı olduğu Türk Hava Kurumunun elindeki, hurda denerek, çürümeye bırakılan, uçakların aynısını İspanya ve Hırvatistan şimdi Türkiye’ye yardım İçin gönderiyor. O uçakları hurda diyerek çürümeye terk edenler, hiçbirinizin yatacak yeri yok. twitter.com/JanezLenarcic/…
785
Çay! İnanılır gibi değil. Utancı gidenin, Kalbi de gider.
786
Havadan itibar saçmak için uçan saraylara milyarlar yatır. Yangınlara su dökmek için tek bir uçak alma. Sonra çık suçu THK’ya at. Oh ne ala! Beyfendinin yetkisi çok. Sorumluluğu hiç yok. “Türkiye’de her şey olabilirsin. Ama rezil olamazsın” sözüne güvenin bu kadarı da fazla.
787
“Ey kahraman Türk kadını, Sen yerde sürünmeye değil; Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
788
Millet porsiyonları küçültsün ki; Bir Saray da KKTC’ye yapılsın.
789
Geldiği gibi, gitti. #melihbulu
790
Milletin ödediği elektrik faturalarından yandaşlara yeni maaşlar bağlanmış. Yazıklar olsun.
791
Rüşvet kapıdan girince, İman bacadan çıkarmış. Mafyadan ayda 10 bin $ rüşvet alan AK Partili siyasetçi için, neden kimseden gık çıkmıyor? Bakanlığına dezenfektan satan Bakan için, soruşturma neden açılmıyor? Tüm kirli işler bunlarda neden iltifata tabi?
792
18 yıl önce, Kuzey Irak'ta askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde ABD'ye "nota" vermeyip, "Ne notası, müzik notası mı?" diyerek bir de üstüne dalga geçenler, Rüşvetçi Reza Zarrab için, Bir de değil, tam iki kez ABD'ye nota verdiler. Unutmadık.
793
Atanmış İç İşleri Bakanı “Temmuz’da ekonomimiz şahlanacak. Almanya, Amerika bizi kıskanacak" diye müjde verirken, meğerse bunu kast etmiş. Elektrik fiyatlarına 1 Temmuz’dan itibaren % 15 zam geldi. Yurttaşının aklıyla bu kadar çok alay eden, başka bir hükümet dünya üzerinde yok.
794
Biz Talan İstanbul’a CHP iktidarında bir kuruş ödemeyeceğimizi söyledik. AK Parti Genel Başkanı “Tahkimde söke söke alırlar” diyor. Bize tahkim sökmez. Tahkimde davaları kazanırız. Velev ki kazanamadık. Bu hovardalığı yapanların yedi göbek sülalesinden parayı söke söke alırız.
795
O övündüğün hastanelerin İşletme hakkını yandaşların yabancılara devretmiş. Şimdi verdiğin garantilerin karşılığını yıllarca dışarıya dövizle ödeyeceğiz. Hem de tüyü bitmedik yetimin hakkıyla.
796
Sarayın vesayeti altındaki AK Parti ve MHP vekilleri, Sarayın Personel Müdürünü Sayıştay Başkanı yaptı. Sayıştay da resmen Sarayın vesayeti altına girdi. Bundan sonra TBMM yürütmeyi değil, Yürütme, yürütmeyi denetleyecek.
797
Hırsız içeriden olunca, Kapı kilit tutmazmış. 10 bin dolar aylığa bağlanan siyasiler, Çanta çanta dolar taşınan MKYK üyeleri, Şimdi de 10 milyon Avro rüşvete aracılık eden sözde gazeteciler. Bakalım 10 milyar Dolar rüşvet rekorunu kim kıracak?
798
128 milyar $'ı yok yere erit. Kasada TCMB'ye ait tek sent bırakma. Rezervlerin kalitesi dibe otursun. Sonra çık, Çin'den emanet alınan "çakma" 6 milyar $'a, "Sıçrama" diye sevin. Ne demişler; Can çıkar huy çıkmaz. "El atına binip çalım satmak" bildikleri tek marifet.
799
Her yerde sormaya devam ediyoruz. #128MilyarDolarNerede ?
800
Yarım hekim candan eder. Yarım hoca dinden eder. Yarım ekonomist cüzdandan eder.