Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

376
Tatsız aşa tuz neylesin, Akılsız başa söz neylesin. Kendilerini o kadar uyardık. Akla davet ettik. Ama nafile. Kuru tutmak için milyarlarca dolar rezerv erittiler. DÇM'den bozma KKM ile bütçeye milyarlarca liralık yük getirdiler. Sonuç: Kur gördüğü yeri unutmuyor.
377
Borcun faizi, aslını aştı. "Faiz sebep enflasyon neticedir" safsatası çok acı bitti. Bu safsatayla milletimizin ödeyeceği faiz, 1trilyon 354milyar lira arttı. Gençlerimize verilmeyen burslar, Çiftçimize verilmeyen destekler, Sanayiciye verilmeyen teşvikler, Faiz lobilerine gitti.
378
#KılıçdaroğluNeSöyledi : "Haramilerin saltanatını yıkacağız"
379
Boş tost, Boş baklava, Boş gözleme derken, Şimdi de "boş tweet." twitter.com/YolTV/status/1…
380
"Güven ruh gibidir. Terk ettiği bedene asla geri dönmez." Türkiye'nin 5 yıllık kredi temerrüt risk primi (CDS) bundan 4 yıl önce 290 idi. Şimdi 728 ile tüm zamanların zirvesinde. Bugün bize benzer ekonomilerdeki CDS'ler ise: Endonezya -> 128 Meksika ->154 Brezilya -> 244
381
Kral Çıplak! Bölüm 2 twitter.com/Noluyortv/stat…
382
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.
383
#MilletinSesiMaltepede yükseliyor! Umutsuzluğa yer yok, haramilerin saltanatı yıkılıyor!
384
Merkez Bankası döviz kasasının hali. Son bir haftada net rezervler 3,9 milyar $ daha eridi. Kasadaki açık 52,2 milyar $'a çıktı. Bindik bir alamete, Gidiyoruz kıyamete. Kasanın dibini daha fazla sıyırmadan, Milletin önüne getirin şu sandığı...
385
Kral çıplak!
386
Bir "Japon" atasözü der ki; "嘘を振り払うと、信者が見つかります", "Salla yalanı, bulunur inananı."
387
Erdoğan "SADAT yöneticileriyle yakından, uzaktan alakam yok" demiş. Kendine bağlı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu'na yine kendi imzasıyla atadığı ilk isme bir baksın. İmzasını inkar eden, aslını da inkar eder.
388
“Birlikten Berekete Kazanan Türkiye” dedikleri gün, Çaykur’dan Çaya %43,7 zam.
389
Saray için, Para gelecek yerden, Grup Başkanvekili esirgenmez. Bu ucube rejim; Doların yeşili için daha çok saray evladını yer.
390
Dün 128 milyar doları buharlaştıranların, Bugün 400 bin dolarlık konut alana, 500 bin dolarlık bireysel emeklilik yaptırana el açıp, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını eşantiyon diye dağıtmalarının sebebi işte bu. TCMB döviz kasasındaki açık 48,3 milyar $.
391
Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Biz Kuvayımilliye’yiz. Biz Anadolu ve Rumeli Müdafaa-İ Hukuk’uz. Biz; “Özgürlük ve bağımsızlık, benim karakterimdir” diyen, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisiyiz. Hak, hukuk ve adalet için verilecek hiçbir kavgadan korkmayız. twitter.com/halktvcomtr/st…
392
“2023’de ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz” diye millete yıllarca söz verdi. 2023’e 1 yıl kala Türkiye’yi 22. Sıraya düşürdü. Şimdi sıkılmadan “İlk 10 için” 2023’de oy istiyor. Ne ayıp dinliyor, Ne de sıkılıyor. Haberi yok; Arife günü yalan söyleyenin, Bayram günü yüzü kara çıkar. twitter.com/gercekgundem/s…
393
Başarının anası, babası çoktur. Başarısızlık öksüz ve yetimdir. "Türkiye, üretici enflasyonunda dünya birincisi!" Tekrarlıyorum: "Türkiye, üretici enflasyonunda dünya birincisi!" Üretici enflasyonunda Türkiye'yi birinci yapanlar, Şimdi sorumluluğu üstlenmiyor.
394
Üreteceğiz, kazanacağız, hakça paylaşacağız. Ama her şeyden önce enflasyon canavarını bitirebilmek için, CHP iktidarında şu adımları sırasıyla atacağız 👇👇👇
395
Müjde dediği; Beton, beton, beton… “Benim oğlum bina okur, Döner döner yine okur.”
396
Tekirdağ’ın mezbahalarında, Dana karkasın kesim fiyatı 105-110 liraya çıktı. 15-20 güne bunun 120 lirayı bulacağı söyleniyor. Böyle giderse yarın çocuklar içecek süt, milletimiz yiyecek et bulamayacak. Bunu anlamak bu kadar mı zor?
397
Erdoğan konuşuyor, Dolar koşuyor. 14 Aralık 2021'den bu yana, Dolar ilk kez 15 lirayı aştı.
398
Türkiye'deki gıda enflasyonu, Dünya ortalamasının üç katı. Enflasyon dışarıdan diyenlere ithaf olunur.
399
İzah edemediklerinin, mizahına bile katlanamıyorlar. twitter.com/gercekgundem/s…
400
Küresel enflasyon liginde komşularımız: Venezüella, Sudan, Suriye, Zimbabve, Surinam... "AB'ye gireceğiz", "İlk 10 ekonomi arasına gireceğiz" derken, Koskoca Türkiye'yi üçüncü dünya ligine düşürdüler.