Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(新しい順)

301
Nebati Bakan, Türkiye'de rekorlar kıran enflasyonun adını koydu. "Recep Tayyip Erdoğan Etkisi" Millete "verin yetkiyi, görün etkiyi" demişlerdi. Kast ettikleri meğerse buymuş.
302
TÜİK 'in makyajlı rakamlarıyla bile, OECD'de enflasyon şampiyonuyuz. Türkiye'deki enflasyon, OECD'nin neredeyse 8 katı. Bu ucube eserin sorumlusu Erdoğan'dır.
303
Enflasyon en büyük halk düşmanıdır. Bu halk düşmanını bu kadar kısa sürede, bu kadar hızlı şahlandırmak ancak özel çabayla olurdu. Özel bir çabayla enflasyonu şahlandırdılar. Cumhuriyet tarihimizde enflasyonun bu kadar hızlı şaha kalktığı bir başka dönem yok. Bu eser Erdoğan'ın.
304
Geliyor gelmekte olan.
305
Kira öder gibi ev sahibi yapma vadiyle işbaşına geldiler. Milleti 20 yılda ev alır gibi fahiş kiralar öder hale düşürdüler. Şimdi yeniden kira öder gibi ev sahibi yapma vadini torbadan çıkardılar. Ama harç bitti yapı paydos. Geçmiş olsun. Geldikleri gibi gitmekteler.
306
TAZİYEYE TEŞEKKÜR Değerli annemiz Ayten Öztrak’ın vefatı nedeniyle bizi yalnız bırakmayıp cenazemize katılan, çiçek gönderen, taziye mesajlarını telefon, telgraf ve sosyal medya aracılığıyla ileten tüm akraba, eş, dost ve sevenlerimize Öztrak Ailesi adına şükranlarımı sunuyorum.
307
Askerlikte bilinen hikayedir: "Asker ocağında eşya kaybolmaz, yer değiştirir." TCMB Başkanı da askerlik muhabbeti yapıyor. "Döviz rezervleri erimemiş, yer değiştirmiş." Allahtan bunların askerliği çok sürmeyecek. Milletimiz ilk sandıkta bunların tezkeresini ellerine verecek.
308
Erdoğan'ın "Herkesin altında maşallah arabası da var, iftihar ediyoruz" adlı çalışması. AB'de her 1000 kişiye düşen araç sayısı 560, Türkiye'de her 1000 kişiye araç sayısı 157. Avrupa'da sonuncuyuz. Hep diyoruz: Saraydakiler; Milletin halini görmüyor, Milletin halini bilmiyor.
309
Erdoğan'ın "faiz sebep, enflasyon netice" safsatasının doğan her yavrumuza maliyeti artıyor. Eylül 2021'de her bebek 8,561 Lira faiz borcuyla doğarken; Temmuz 2022'de her bebek 25,461 Lira borçla dünyaya gözlerini açıyor. İlave 16,900 Liralık faiz borcu Erdoğan'ın hediyesi.
310
Teşekkürler Balıkesir. #MilletinSesiBalıkesirde
311
Bazı AK Partili Vekiller “meyveyi, sebzeyi yaz gelince mevsiminde yiyin” diye millete akıl verip, sabır telkin ediyordu. Yaz geldi de geçiyor. Bilecik domatesi Bilecik’te 15 lira. Milletin sabır taşı çoktan çatladı. Saraydaki kibirlinin haberi yok.
312
Sağdan soldan para gelecek diye üfürüp duruyorlar. Hayrına 54 milyar 821 milyon dolar bulabilirlerse, "TCMB kasasında sıfır dolar var" diyebileceğiz.
313
TCMB'yi işlevsiz hala getirenler, Nastı, pastı derken; Hazine'nin faiz yükü şahlanıyor. "Faizin en büyük düşmanı biziz" diyen beceriksizler elinde; iç borca ödenecek faiz, borcun anaparasını aştı, gidiyor.
314
#MilletinSesi 24 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da #Balıkesir’den yükselecek. Tüm vatandaşlarımızı Kuvayı Milliye Meydanı’nda Milletin Sesi mitingimize bekliyoruz. #MilletinSesiBalıkesirde
315
"Ayşe tatile çıksın!" Bu parola, Kıbrıs'a barış ve huzuru getirdi. Kıbrıs Barış Harekatının 48. yıl dönümünde, harekata önderlik eden rahmetli Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit'i, Kıbrıs Türklerinin büyük lideri Rauf Denktaş'ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum.
316
Erdoğan'ın "Faizin en büyük düşmanı biziz" isimli çalışması. Hazine'nin iç borç için ödeyeceği faiz, borcun anaparasını aştı.
318
Sayın Genel Başkanımız daha iktidara gelmeden, dediklerini yaptırtan Genel Başkan olarak dünya siyaset tarihine geçti bile. Allah aşkına! Aklınız bugüne kadar neredeydi? Gençlerin KYK borcunu görmek için bizi mi beklediniz?
319
KYK borç faizlerinin silinmesi de tamam. Gençlerimize hayırlı olsun. Sn. Genel Başkanımız @kilicdarogluk ‘unu izlemeye devam edin. twitter.com/faikoztrak/sta…
320
"Hazine'ye tek kuruş yükü olmayacak" dedikleri KKM 'nin, bütçeye yükü gittikçe kabarıyor. Haziran'da bütçeden çıkan para 16,1 milyar lira. Buna TCMB'nin katlandığı yük de dahil değil. KKM 'nin dört aylık maliyeti 37 milyar lirayı aştı. Milletin vergileri bir avuç mudiye akıyor.
321
Açlık sınırını 6.391 TL’ye çıkaran; Asgari ücretliye sadece 5.500 TL verebilen; Milleti hayat pahalılığına ezdiren Hükümetin Nebati Bakanı çıkmış; dönemlerinde artan yoksul sayısı ile övünüyor. Meşhur hikayede dediği gibi: “Bir günlüğüne de olsa, bize de şu kafadan ver Allahım.” twitter.com/NureddinNebati…
322
Saray faizin en büyük düşmanı(!) olduğunu söylemiş... AKP döneminde yapılan faiz harcaması 522 milyar$. Sadece 2022 bütçesine faiz ödemeleri için konan para 240 milyar TL, buna ek bütçeyle 89 milyar TL daha eklendi. Faizin dostu olsalar kim bilir ne olacaktı? Fox Haber'e anlattık
323
Türkiye'ye çöplerini gönderen İngiltere Dışişleri Bakanı, mültecilerini Ruanda ile beraber Türkiye'ye gönderme cüretini nereden alıyor? Cevabı tabloda. Türkiye'yi Ruanda ile aynı lige düşürenler, muhataplarımızın cüretini artırıyor. Ama az kaldı. Devlet, devlet gibi yönetilecek.
324
İngiltere'de Başbakan adayının vaadi: "İngiltere'deki mültecileri Türkiye'ye göndermek." Herkes aklını başına alsın. "Parayla, Türkiye'yi mültecilere açık hava kampı yapma" dönemi artık sona eriyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet ciddiyetiyle yönetileceği günler yaklaşıyor.
325
Erdoğan (20 Haziran 2022): "Son 7 yıldır en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülkeyiz. Bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz." Ülkemizi yol geçen hanı olmaktan çıkarmanın en kolay yolu, sandıkta AKP'ye kapıyı göstermektir.