Faik Öztrak(@faikoztrak)さんの人気ツイート(古い順)

776
Sarayın kibirlisi Türkiye Afet Müdahale Planına attığı imzayla depreme müdahalede TSK'yı "ana çözüm ortağı" görmez, "destek çözüm ortağı" görürse; Cumhurbaşkanı Başdanışmanının baş köşede oturduğu masada, boş çay bardaklarını toplamak da Hava Korgenerale düşer. Yazık! Çok yazık!
777
Hadi Bismillah. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber, çalışmalarımıza Malatya'da başladık. Deprem sonrasında Malatya'da yaşananları, esnafın, çiftçinin, sanayicinin sıkıntı ve taleplerini ilk ağızdan dinliyoruz.
778
Barışa, Huzura, Feraha, Refaha, Liyakate, Adalete, Birliğe, Dirliğe, Sandığa, 65 gün kaldı. Haydi Türkiye! Söz artık sende...
779
"Acı duyabiliyorsan, canlısın, Başkalarının acısını duyabiliyorsan insansın." Acıyı duymayıp, bir de acı sahibine fırça atmaya kalkıyorsan, Sarayın Kibirlisisin. Ne diyordu @SuzanSahin1881 Vekilim: Utanın! Utanın! Utanın! youtu.be/abdxVOKKva8
780
Pranga kabul etmeyen milletimizin özgürlük aşkının mısralara dökülmüş halidir İstiklal Marşımız. Milletimizin yazdığı destanın millet iradesinin tecelligâhı Gazi Meclis’te mühürlenişinin yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy’u, Atamızı ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum
781
Her Doğan, bugün 3bin 213 $ daha borçluysa, Er Doğan, bunun sorumlusudur. Her Doğan'a daha çok borç yıkan, Er Doğan'a cevap sandıkta...
782
Niyet hayr; Akibet hayr. Başladık. 85 milyon için geliyoruz. twitter.com/herkesicinCHP/…
783
Tahminimize göre depremin ekonomik maliyeti: Konut-işyeri 44,2 milyar$ Ev eşyası 6,6 milyar$ Binek araç 1,5 milyar$ Altyapı ve sektörlerde hasar 24,3 milyar$ Üretimdeki azalma 13,3 milyar$ Yıkım, iaşe harcamaları 18,9 milyar$ Beşeri sermaye kaybı 17,6 milyar$ TOPLAM 126,3 MİLYAR$ twitter.com/ankahabera/sta…
784
Merkez Bankası arka kapısından buharlaştırdığı, 128 milyar doların büyüklüğünü, Şimdi umarım herkes daha iyi anlamıştır. Milletten çalınan 418 milyar doların geri alınmasının önemi daha iyi görülmüştür.
785
Erdoğan sarayında, milletin feryatlarına kulaklarını tıkarken; Suzan Şahin vekilimiz komşularını enkaz altından çıplak elleriyle çıkarmaya çalışıyordu. Meclisin kürsüsünden, milletin derdini dillendiren vekile hakaret etmek, milli iradeye saygısızlıktır.
786
Deprem bölgesinde üreticinin sorunu nasıl çözülür bir kaç örnekle anlatalım… İşte belediyelerimizin el ele vererek deprem bölgesindeki çiftçi, süt üreticisi, esnaf için yaptıkları 👇🏻👇🏻👇🏻
787
Belediyelerimiz deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılayıp, üretimi ayağa kaldırmak için projelere imza atarken Saray’ın İçişleri Bakanı hala “hayırseverler kahvaltılık göndersin, terlik göndersin” diye ağlıyor. O koltuklar ağlama değil, çare bulma makamıdır.
788
Allah akıl, fikir versin! Hatay'da ay yıldızlı bayrağımızın toplatılması, Malatya'da Saadet Partisi'nin aşevinin kapatılması, Bunların beyin ölümünün gerçekleştiğinin açık delaletleridir. Milletimiz 14 Mayıs'ta, Bu müflislerin fişini çekecek.
789
Millet İttifakı’nın deprem raporunu hazırlıyoruz: -Depremin yaralarını biz saracağız -Bölgeyi hızla biz ayağa kaldıracağız -Ülkemizi afetlere dirençli hale biz getireceğiz.
790
Bundan 108 yıl önce milletimiz omuz omuza verdi, Çanakkale’de tarihin akışını değiştirdi. Başta Büyük Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu topraklar için canlarını ortaya koyan tüm kahramanları ve aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.
791
Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne katılmak üzere geldiğimiz İzmir’de örgütümüzle bir araya geldik.
792
İzmir’de İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde anlattık… Önümüzdeki seçimde; Milletin aşına, işine göz dikenler, Kan emiciler kaybedecek. Millet kazanacak. Bizim yönetimimizde “Kral değil kural” olacak. Milletimizin işi, aşı büyüyecek. VE HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ, YATAĞA AÇ GİRMEYECEK.
793
Milletimizin; Çocuk sayısına karışır. Kılığına, kıyafetine karışır. Yediğine, içtiğine karışır. Şimdi de atadığı Bakanın imzasına karışıyor. 15 Mayıs sabahı, Sadece milletimiz değil, AK Partili Bakanlar da "çok şükür kurtulduk" diye, derin bir oh çekecek...
794
Yönetimde “kibir” ve “israf” bitecek. Tevazu iktidara gelecek. Geliyor, gelmekte olan.
795
Kalbin dili samimiyettir. Kalp diliyle konuşan 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. #GeliyorGelmekteOlan
796
Hasan dağı arpalıktır, Eğer saban yürürse Her derede bir değirmen, Eğer suyu gelirse Her köylüden bir tavuk, Eğer köylü verirse Güzel gidiş bu gidiş, Eğer sonu gelirse. 15 Mayıs sabahı bu kibir ve israf bitecek. Tevazu ve samimiyet iktidara gelecek. #GeliyorGelmekteOlan
797
Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 20:00’de Halk TV’de Lider Masası programının konuğu olacak.
798
Emekliye bayram ikramiyesi, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun projesidir. 2018 Mayısında 1000 lira olarak yasalaştı. 5 yılda gele gele 2000 liraya geldi. Oysa TÜİK 'in makyajlı enflasyonuyla 3.564 lira, Gıda enflasyonuyla 4.614 lira olmalıydı. Neyse ki feraha 51 gün kaldı.
799
Her Ramazan “Sakız çiğnemek oruç bozar mı?” diye sorulur da nedense "Kul hakkı yemek, beytülmale el uzatmak orucu bozar mı?" diye sorulmaz. Yolsuzluğun olduğu yerde yoksulluk vardır. Bugün 0-17 yaş arasındaki çocuklarımızın neden en çok ekmek ve makarna tüketiyor? Soru budur.
800
Siyah zeytin 120 TL Beyaz peynir 197 TL Hurma 160 TL 30’lu karton yumurta 89 TL Çocuklar yatağa aç girerken vatandaş iftariyeliğe küçük bir servet öderken Saraylılar zencefilli somonlu suşileri, kornişona sarılı dana rozbifleri mideye indiriyor. Bunlar milletin halinden ne anlar?