Mevlüt Çavuşoğlu(@MevlutCavusoglu)さんの人気ツイート(リツイート順)

51
Yunanistan-Mısır anlaşması yok hükmündedir. Türkiye’nin ve Kıbrıs Türklerinin haklarını sahada ve masada kararlılıkla korumaya devam edeceğiz! Greece-Egypt agreement is null and void.Will continue to resolutely defend rights of Turkey&Turkish Cypriots at the table&on the ground.
52
Dünyanın dört bir yanında; aynı ses, aynı heyecanla! 🇹🇷 #İstiklalMarşı100Yaşında
53
“Demokrasi Nöbetimiz Hiç Bitmeyecek!” Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.🇹🇷 #15Temmuz #DemokrasiveMilliBirlikGünü
54
Look who’s lecturing us on international law! They’re shamelessly throwing tear gas bombs on thousands of innocents piled at their gates. We don’t have an obligation to stop people leaving our country but #Greece has the duty to treat them as human beings! twitter.com/NikosDendias/s…
55
İzmir’deki depremin hemen ardından ilk arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileterek yardıma hazır olduklarını belirten Can Azerbaycan’ın Olağanüstü Haller Bakanı kardeşim Kemalettin Haydarov’a teşekkür ediyorum. Sevinçte de kederde de biriz! #BirMilletİkiDevlet 🇹🇷🇦🇿
56
Israel's violence in Al-Aqsa Mosque against innocent people does not end. Those who do not speak out against this atrocity should not talk about Middle East Peace Process. Will continue to be the voice of our Palestinian brothers and sisters and defend their rights!
57
Senin yolun, bizim yolumuzdur. Birlikte yürüyeceğiz. #BuYoldanDönmeyeceğiz twitter.com/RTErdogan/stat…
58
Kimse kutsal kitabımıza el uzatmasın! Nefret suçu içeren bu aşağılık ırkçı eylemin düşünce ve ifade özgürlüğü olarak nitelendirilmesi kabul edilemez. İsveç makamlarından acilen önlem almalarını bekliyoruz.
59
❝Bizi toprağa gömdüler ama tohum olduğumuzu bilmiyorlardı❞ Bilge Kral Aliya İzetbegoviç'i vefatının 17. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.
60
Zaferleriyle insanlığa yeni bir çağ, milletine bir vatan miras bırakan tarihin en büyük komutanlarından Fatih Sultan Mehmed Han’ı vefat yıldönümünde rahmet, hürmet ve minnetle anıyoruz. Kutlu ecdadımızın aziz ruhu şad olsun!
61
Sırbistan-Kosova sınırındaki gerilim nedeniyle Sırp ve Kosovalı mevkidaşlarımla görüştüm. Türkiye, Balkanların barış ve istikrarına her zaman önem vermektedir. Yeni gerilimlerin kimseye faydası olmaz. Gerilimi azaltmak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.
62
En galiz küfürleri mizah, alçakça provokasyonları siyasi mesaj, nefreti körüklemeyi ifade özgürlüğü sananlar tarihin çöplüğünde yok olacaklar. Hakaret acizlerin silahıdır! Cumhurbaşkanımız Ümmetin sesi, mazlumun nefesidir!
63
Bugün @GalatasaraySK Futbol Takımımızın Yunanistan’da karşılaşmış olduğu iyi niyetten ve centilmenlikten uzak muamele kabul edilemez. Tüm takımlarımızın her zaman yanındayız!
64
#Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.
65
Azerbaycanlı kardeşlerimizin 31 yıl önce #Hocalı’da katledilmelerini lanetliyor, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Hocalı’da işlenen insanlık suçunu unutmadık, unutmayacağız. Can Azerbaycan’ın acısı acımızdır. 🇹🇷🇦🇿 #TekMilletİkiDevlet
66
Kimin “sözde” kimin “özde” olduğuna millet karar verir. 18 yıldır girdiği her seçimde milletin “Özü” olan Recep Tayyip Erdoğan’a sözde Cumhurbaşkanı demek milletin iradesini yok saymaktır. Bu zihniyetin demokraside ve milletin nezdinde yeri yoktur!
67
İbretlik cehaletiyle @SpeakerPelosi’nin ABD Temsilciler Meclisi Başkanlığına kadar yükselmesi esas Amerikan demokrasisi adına kaygı vericidir. Türk Milletinin iradesine saygı duymayı öğreneceksiniz.
68
Kardeşlerim #Filistin DB Riad Malki ve #Pakistan DB Şah Mahmud Kureyşi ile birlikte New York için yola çıktık! BM Genel Kurulunda İsrail vahşetine karşı duracağız, Filistinli kardeşlerimizi beraber savunacağız.🇹🇷🇵🇸🇵🇰
69
2018 yılında yurtdışında rahatsızlanan 84, 2019 yılında ise 76 vatandaşımız ambulans uçakla ülkemize geldi. Emrullah kardeşim ülkemize hoşgeldin. Dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. #ÜlkemleGururDuyuyorum🇹🇷
70
Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni keşifle birlikte toplamda 540 milyar metreküp doğalgaz rezerviyle enerjide yeni bir tarih aralanıyor. Milli enerji hamlemizle hep daha ileriye!🇹🇷 Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
71
On 73rd anniversary of Nakba when hundreds of thousands of Palestinians were exiled from their homeland,people of #Palestine are still subjected to ethnic,religious and cultural cleansing.Will forever stand by Palestinian brothers&sisters in their fight for freedom&dignity.🇹🇷🇵🇸
72
Lübnan Ziyaretimiz 🇹🇷🇱🇧 Visit to Lebanon
73
Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve #Türkiye sevdasıyla bizi bağrına basan Lübnan’daki vatandaşlarımıza, soydaşlarımıza ve Lübnanlı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye her koşulda Lübnan’ın yanında olmaya devam edecek!
74
#PençeKaplan operasyonumuz kararlılıkla devam ediyor. Kahraman komandolarımız #Haftanin’de de destan yazıyor. Rabbim onların ayağına taş değdirmesin. Ordumuzu her daim muzaffer kılsın. 🇹🇷
75
#Canlı📡 #Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile Ortak Basın Toplantısı 📍İstanbul twitter.com/i/broadcasts/1…