Mevlüt Çavuşoğlu(@MevlutCavusoglu)さんの人気ツイート(古い順)

1
Darbeci Hafter çoluk çocuk demeden sivil halka saldırmaya devam ediyor. Bu son saldırı onun barıştan değil, savaştan yana olduğunun yeni bir kanıtı. Kendi halkını bombalayan savaş baronlarının Libya’nın geleceğinde yeri olamaz.
2
Sözde plana ilişkin ilk tepkimiz twitter.com/TC_Disisleri/s…
3
Belçika mahkemesinin terör örgütü PKK’yla ilgili kararının hukukla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu karar ideolojik ve siyasidir. Bize hukuk öğretmeye kalkanların korkuyla aldıkları ikiyüzlü bir karardır.
4
Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli.
5
Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz.
6
These racist minds know better than anybody how we crash and kick out to the sea those who dare attack our glorious flag. Europe’s spoiled and racist children should know their place. Europe must put an end to racism and animosity against Islam.
7
Nobody should doubt that our flag will continue to wave proudly forever! Expecting European Parliament to take necessary measures against this clown.
8
Tebrikler şampiyon! Seninle gurur duyuyoruz. Başarıların daim olsun. @meryemiyin🥇🥋🇹🇷
9
Sahada ve Masada Güçlü, Girişimci ve İnsani Diplomasi 🇹🇷 #Ocak2020
10
Vatandaşlarımızı kurtarırken can gardaşlarımızı orada bırakamazdık elbette. Azerbaycan da olsa aynısını yapardı. Can Azerbaycan’a canımız feda. #BirMilletİkiDevlet twitter.com/AzerbaijanMFA/…
11
Şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı , kalmayacaktır! İdlib#🇹🇷
12
13
Aziz ruhun şad, mekanın cennet olsun. #AbdülhamidHan
14
#İdlib’de şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletçe başımız sağolsun.🇹🇷 Alçaklara misliyle karşılık verdik. Şanlı ordumuz gerekeni yapmaya devam edecektir!
15
Sırtın yere gelmesin Şampiyon! 🇹🇷🥇 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli güreşçimiz Süleyman Karadeniz’i gönülden kutluyorum.
16
Demokrasi’nin beşiği olduğu söylenen bir ülkenin Cumhurbaşkanı yine Müslüman Türk azınlığa Yunan Müslüman azınlık demiş. Avrupa İnsan Hakları Mahkeme’sinin onca kararına rağmen. Siz ne derseniz deyin; Batı Trakya Türk Azınlığı yüzyıllardır Türk’tü, Türk kalacak..!
17
#İdlip’te şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.🇹🇷 Milli Savunma Bakanlığımızın da açıkladığı gibi; Aziz şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!
18
Azerbaycanlı kardeşlerimizin 28 yıl önce Hocalı’da maruz kaldıkları katliamın acısını derinden paylaşıyoruz.
19
AB üyesi bir ülkede seçilmiş bir müftü cenaze namazını kıldırdığı için hapis cezası alıyor! Dünyanın hangi ülkesinde bir rahip, bir haham veya başka bir din adamı bu dini vecibeden mahrum bırakılmıştır? Böyle bir uygulama dünyanın en kötü rejimlerinde bile görülmemiştir...
20
Look who’s lecturing us on international law! They’re shamelessly throwing tear gas bombs on thousands of innocents piled at their gates. We don’t have an obligation to stop people leaving our country but #Greece has the duty to treat them as human beings! twitter.com/NikosDendias/s…
21
Bize uluslararası hukuk dersi verenlere bakın! Kapılarına yığılmış binlerce masum insanın üzerine utanmadan gaz bombaları atıyorlar.Bizim ülkemizden giden insanları zorla tutmak gibi bir yükümlülüğümüz yok. Ama Yunanistan’ın kapısına gelenlere insan gibi davranma yükümlülüğü var! twitter.com/NikosDendias/s…
22
Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın tensipleriyle aday gösterdiğimiz Büyükelçi Volkan Bozkır’ın #BM 75. Genel Kurul Başkanlığına adaylığı onaylandı, Haziran’da ilan edilecek.İlk defa bir Türk’ün üstleneceği bu önemli görev için Volkan Ağabey’i gönülden tebrik ediyorum. @volkan_bozkir
23
#FıratKalkanı, #ZeytinDalı ve #BarışPınarı şimdi de #BaharKalkanı harekatıyla; bayrağımıza uzanan tüm hain elleri kıracağız!🇹🇷 Allah, Ay Yıldız uğruna mücadele veren kahramanlarımızı korusun.
24
Lieber @HeikoMaas, ich würde dir Deine mahnenden Worte gerne glauben. Allerdings nur, wenn du auch deine griechischen Freunde ansprechen würdest. Die töten gerade an ihrer Grenze skrupellos Flüchtlinge. #Griechenland #zweierleimass twitter.com/HeikoMaas/stat…
25
Welche Versprechen gegenüber der Türkei hat die EU gehalten, lieber @HeikoMaas? Nicht mal die Hälfte der vereinbarten 6 Milliarden € ist bei den Flüchtlingen angekommen, die freiwillige Aufnahme bleibt aus, es wurde kein Beitrag für die Sicherheitszone geleistet.