877
وضع مملکت یه طوریه که انگار خامنهای هر روز صبح که پا میشه به خودش میگه امروز چکار کنم که ملت خشمگینتر بشن.
#مهسا_امینی
878
بشار اسد با کمک جمهوری اسلامی، با تروریست خواندن مخالفانش دست به سرکوبی وحشیانه زد.
الانم خودزنی شاهچراغ برای فراهم کردن مقدمات تبدیل معترضان از اغتشاشگر به تروریسته.
#مهسا_امینی
879
زمستان سخت اروپا بیچارهشون میکنه. مجبور میشن کاپشن بپوشن.
#مهسا_امینی
880
از زیباییهای شانزلیزه.
#مهسا_امینی
881
گویا علاوه بر عدد جی، باید از پارامتر "توکل به خدا" هم در محاسبهی سرعت سقوط آزاد نظام استفاده کنیم.
#مهسا_امینی
882
سیستانی همونی بود که طعمه قرارش دادن برای ربودن روحالله زم و ککش نگزید.
ما داریم بر علیه آخوندا انقلاب میکنیم، حالا چشممون به آخوند یه کشور دیگه باشه؟
#مهسا_امینی twitter.com/Sima_Sabet/sta…
883
برای ریپورت در اینستاگرام.
#مهسا_امینی
884
واقعا احساس شرمندگی دارم در برابر دانشجوها که کارهایی که ما باید سالها پیش میکردیم رو الان دارن انجام میدن.
#مهسا_امینی #اعتصابات_سراسری
885
آمار قربانیان زلزلهی ترکیه و سوریه از مرز ۳۰هزار عبور کرد.
#مهسا_امینی
886
واضحه که منظورم این نیست که این آدما نباید مجازات بشن، قطعا باید همگی برای جنایتهاشون محاکمه و مجازات بشن.
فقط خواستم یادآوری کنم که برای چی با این آدما میجنگیم.
#مهسا_امینی
887
مشکل فالوور جمع کردن چیه مگه؟ خب امام زمان هم هزارساله داره فالوور جمع میکنه هنوز به ۳۱۳تا نرسیده.
#مهسا_امینی
888
عقل آخوند.
#مهسا_امینی
889
یه شعار واسه مازندرانیها به ذهنم رسیده.
نون و پنیر و اَرده
خامنهای گی خَرده
#مهسا_امینی
890
ورزش از سیاست جداست، ولی از انسانیت جدا نیست، وقتی کودکان رو در خیابان میکشند همه باید واکنش نشون بدن.
#مهسا_امینی #اعتصابات_سراسری
891
اصل اول قانون اساسی فرانسه:
فرانسه یک جمهوری غیرقابل تجزیه، غیرمذهبی، دمکراتیک و اجتماعی است.
دولت، برابری همه شهروندان را در مقابل قانون، بدون تبعیض از نظر اصالت خانوادگی، نژاد یا مذهب تضمین مینماید و همه اعتقادات را محترم میشمارد.
#مهسا_امینی
892
همزمان از پنجرهی اتاق هم میدیدیم که چطور بچهها رو به وحشیانهترین شکل کتک میزدن. تمام لگدها به سر و گردن بود و ما وحشتزده منتظر نوبتمون بودیم که در اتاق ما رو هم بشکنن و همین بلا رو سرمون بیارن.
#مهسا_امینی
893
سالهای اخیر اینهمه سیستم مالی غیرمتمرکز سروصدا کرد، آیا همهش هایپ بود؟ و نمیشه یه سیستم مالی امن (بدون کلاهبرداری) برای مردم ایران درست کرد که از زیر یوغ سیستم بانکی جمهوری اسلامی بیان بیرون؟
#مهسا_امینی
894
895
اینقد بدم میاد هی میگن فلان کارو نکنید ۲۰:۳۰ سواستفاده میکنه.
دیگه کم مونده بگن: دوستان خواهش میکنم کشته نشید، ۲۰:۳۰ میاد از خانوادههاتون اعتراف اجباری میگیره و ازش سواستفاده میکنه.
#مهسا_امینی #اعتصابات_سراسری
896
این اکانت "مهتاب هخامنشی" سایبریه. چند ماه پیش عکسای یه اینفلوئنسر اینستاگرامی رو گذاشته بود و ادعا میکرد عکس خودشه و از رو هم نمیرفت.
#مهسا_امینی twitter.com/mahtab_hakha/s…