Galatasaray SK(@GalatasaraySK)さんの人気ツイート(リツイート順)

801
🇹🇷 Irak'ın kuzeyinde Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
802
🎥 Iñaki Peña'nın yeni evindeki ilk günü! 🏟
803
🦁 Galatasarayımızın unutulmaz 10 numaralarından Gheorghe Hagi, 21 yıl önce bugün ardında kazanılmış kupalar, attığı sayısız jeneriklik gol ve unutulmaz yüzlerce anı bırakarak futbolculuk kariyerini Galatasaray'da noktaladı. #ILoveYouHagi! 🔟
804
Bugün futbolcumuz @keremakturkoglu’nun doğum günü! 🎂 Nice mutlu yıllara 𝐒𝐢𝐡𝐢𝐫𝐛𝐚𝐳 🪄🥳
805
🧤 Kaptan Fernando Muslera (@1_Muslera_25), sarı-kırmızılı formayla 4⃣0⃣0⃣. resmi maçına çıkıyor! 👏 #RİZvGS 🔗 galatasaray.org/haber/futbol/f…
806
DEPLASMAN HİKAYESİ | LAZIO Daha fazlası Galatasaray Mobil Uygulamada. gsmobil.app/FUo2ZTs0Tlb
807
🗣 Şereftir seni sevmek... 💛❤️ 🔥 Finale son 1 adım! 💪 @GSBasketbol
808
Sérgio ⚡️ Hamza 😀
809
Tebrikler Galatasaray NEF! 👏👏👏 🦁 #YenilmezArmada seride 1-0 öne geçiyor ve saha avantajını elde ediyor! 💪 twitter.com/GSBasketbol/st…
810
Profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Yapılan anlaşma gereği futbolcuya fesih bedeli ödenmeyecektir.
811
🦁 Muhteşem Galatasaray taraftarı tribündeki yerini aldı. 👏 #OMvGS #UEL
812
Tüm emekçilerin, emeğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan #1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; alın teriyle hayatını kazanan tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyoruz.
813
Müthiş mücadele, müthiş galibiyet! Tebrikler #BizimÇocuklar! 🇹🇷 👏 twitter.com/MilliTakimlar/…
814
Başakşehir maçı için Manisa'dan gelirken geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden taraftarımız Yasin Öztürk'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı, tedavisi süren diğer taraftarımız Toyanç Tütüncü’ye acil şifalar dileriz.
815
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk kadınına doğal hakkı olan seçme ve seçilme özgürlüğünü iade ettiği bu büyük vizyonun, cinsiyet eşitliğini toplumun geleceği adına karar almanın başlıca ilkesi gören ileri görüşlülüğün önünde saygıyla eğiliyoruz.
816
✍️ Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick van Aanholt ile transferi konusunda, 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 yıllık anlaşma yapılmıştır.
817
⚽️ Günün Golü | Gheorghe Hagi 🚀 Galatasaray 3-2 Monaco (12.09.2000)
818
📺 @keremakturkoglu: “Uzun yıllar boyunca Galatasaray’a en güzel şekilde katkı verip, şampiyonluklar yaşamak istiyorum.”
819
Ölçtü, biçti, vurdu ve galibiyeti getiren golü buldu! 👏 🦁 @BafGomis #ÜMRvGS
820
⚡️ Bu sezon Süper Lig'de atılan en erken gol Sérgio Oliveira’dan geldi. (Opta) 0️⃣0️⃣:5️⃣9️⃣
821
İyi Geceler #Galatasaray Ailesi 😍 #𝐆önülden𝐒eviyoruz💛❤️
822
⏱ 90+3' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Galatasaray 2-1 Gaziantep FK #GSvGFK
823
Tiki-taka flow! 🅰️ @sffeghouli ⚽️ @pvanaanholt #GSvRİZ
824
Bir ömrü Galatasaray sevgisine adamış Ayda Teyzemizin hikayesine kulak veriyoruz. Bu sevgide geç kalmak diye bir şey yok. Galatasaray, sevenlerine sımsıkı sarılmak için her zaman yuvasında. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun, gönüller bir ve büyüklerimiz hep yanımızda olsun.
825
📺 @keremakturkoglu’nun golüyle 1-0 öne geçiyoruz! 👏💪 #RFCvGS #UEL