Galatasaray SK(@GalatasaraySK)さんの人気ツイート(いいね順)

476
Profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Yapılan anlaşma gereği futbolcuya fesih bedeli ödenmeyecektir.
477
Beyoğlu SES'siz. Beyoğlu SEN'siz. Usta sanatçımız #FerhanŞensoy'u bir kez daha rahmetle anıyoruz.
478
💨 Barış Alper 𝐘𝐈𝐋𝐌𝐀𝐙! 💪 🧿 @Barisalperyilmz #GSvRFC #UEL
480
Özlüyoruz, ışığınla aydınlanıyoruz. Daima kalbimizde yaşayacaksın Atam. #10Kasım #Unutmayacağız
481
Büyük Galatasaray Ailesi! 💛❤️
482
Galatasaray Futbol Akademimizin gururu olan Ozan Kabak'a, Premier Lig'deki yeni serüveninde başarılar diliyoruz. 💪 @ozankabak4 twitter.com/ozankabak4/sta…
483
Adımlarımız ağır, yokluğun ağır. Sokak sokak izindeyiz, yıl 1938. Aziz hatırasının yılmaz bekçileri olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84’üncü yılında rahmetle, minnetle, özlemle anıyoruz.
484
Anadolu’nun merhametli kalbi onun sazında hayat buldu. Büyük usta Yaşar Kemal’in deyişiyle Bozkırın Tezenesi, dupduru bir anlatımın zenginliğiyle yemyeşil ovalarda daima esecek, karlı dağlarda bulut olacak. Halk ozanımız #NeşetErtaş’ı ölümünün 10’uncu yılında rahmetle anıyoruz.
485
TARİHTE BUGÜN | Galatasarayımız, dünya devi Real Madrid'i 2-1 yenerek UEFA Süper Kupa’nın sahibi oldu! 🏆 Karşılaşmanın tamamını tüm detayları ve heyecanıyla yeniden yaşamak için YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz 👉 youtube.com/watch?v=9Gp0r2…
487
Kulübümüz ile Petrol Ofisi arasında bugün gerçekleştirilecek olan sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in değerli annesinin vefatı sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.
488
Birlikteliğin gücüne inandığımız bu zor günlerde Galatasaray Spor Kulübü olarak #BirDestekBirYuva projesi kapsamında bir köyün tüm ihtiyaçlarını da biz üstleniyoruz. Hayatı hep beraber yeniden yeşerteceğiz! 🌲 🔗 birdestekbiryuva.com #ihtiyaçharitası #nefvakfi
489
Günaydın #Galatasaray Ailesi #Shirtum
490
Kazanan takım! 😎💪
491
Kamuoyuna Duyuru
492
📸 Fatih Terim & Oğulcan Çağlayan
493
Maç sonucu: Galatasaray 2-6 Tuzlaspor #GSvTZL
494
Son saniyeye kadar desteğini gösteren muhteşem Galatasaray taraftarına teşekkürlerimizle! 🤜🤛 BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ! 💪 #GSvGFK
495
🔴 Yarın KIRMIZI olalım, KIPKIRMIZI! 👊 #AliSamiYenRuhuyla #GSvFB
496
İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını diliyor, olay yerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
497
Galatasaray Futbol A Takımı oyuncularımızdan Lucas Torreira’nın anneannesi Susana Acosta'nın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli futbolcumuzun ve ailesinin acısını paylaşıyor, kendilerine sabırlar diliyoruz.
498
🧿 423 gün sonra yeniden aramızda! @OmarEla14 💛❤️ #GÖZvGS
499
#Gaziantep’te yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.
500
Günaydın #Galatasaray Ailesi