151
152
153
154
155
🔴#SONDAKİKA
“1999 Gölcük depremi döneminde ben görevliydim, deprem meydana geldikten iki saat sonra asker enkaz alanlarındaydı.
Daha güneş doğmadan 1’inci Ordu Komutanı deprem bölgelerindeydi.”
— Türker Ertürk | Emekli Tuğamiral-TELE 1 TV
156
Ulusal Yas sonrası bazı sosyal medya hesapları profiline karartılmış Türk bayrağı fotoğrafı eklemiş.
Türk bayrağının renk ve şekli Anayasamızın 3’üncü maddesinde belirlenmiştir. Hiç durumda bayrağımızın renk ve şekliyle oynanmaz.
Bayrak, sadece Yas günlerinde yarıya indirilir.
157
NOT
Sözde sığınmacıların yoğun olduğu bölgelerde son 48 saat ve özellikle son 24 saat içerisinde yoğun bir şekilde yağmalanma olaylarının olduğu yönünde bilgiler rapor ediliyor.
Kimse bizi ırkçılıkla suçlamaya kalkmasın! Bizim canlarımız enkaz altında! Bunlar hırsızlık yapıyor!
158
AKP’nin senelerce Türk milletinin parasıyla beslediği bu hainler, deprem bölgelerinde vatandaşlarımıza ait eşyaları çalıyor.
Deprem bölgelerinde Olağan Üstü Hâl (OHAL) mevcut ve Türk Silahlı Kuvvetleri vurma yetkisine sahip! Çok sakat işler yapıyorlar! Damarlarımıza basıyorlar!
159
160
“Yönetilemiyor bu ülke. Cemaat, tarikat kıskacında savruluyor. Sırf imam hatip mezunu diye AFAD’a yönetici atarsanız daha çok sela okutursunuz.”
— Murat Yıldız | Emekli Albay
161
162
🔴#SONDAKİKA
Kahramanmaraş’ta 7.6 şiddetinde deprem meydana geldi.
163
Eğer ABD HAARP ile deprem yapabilseydi Rusya dünya haritasından silinirdi. Bu konuya açıklık getirmemizin sebebi şu; ülkemiz zor günlerden geçerken üstüne sosyal medyada insanları korku, endişe ve paniğe sevk edenlere inanmayın.
Asıl felaket Atatürk’ün izinden sapmakla başlar!
164
⚠️ÖNEMLİ
Hüseyin Cimşit isimli avukat Samsun’da, Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlar ve Belediye Başkanları hakkında, “görevi ihmal, kötüye kullanma sonucu 40.000 insanın ölümüne neden olmak” iddiasıyla suç duyurusunda bulunup yurtdışı çıkış yasağı getirilmesini istedi.
165
⚠️MÜJDE:
Deprem’den 115 saat sonra Adıyaman’da iki aylık bebek enkazın altından sağ olarak çıkarıldı.
166
⚠️MÜJDE:
Kahramanmaraş’ta, enkaz altında kalan bu güzel insanların hepsi kurtuldu. Evet ağlayabilirsiniz.
167
SEÇİMİ ASLA ERTELETMEYİN!
168
Bu vatan haininin bilgilerini paylaşıyoruz. Bunu bulun! İsmi: Ceren Özkayalar, T.C: 30244929362, aslen İzmirli fakat İstanbul’da ikamet ediyor. twitter.com/i/web/status/1…
169
Bizi takip eden AKP’li varsa hemen takipten çıksın, bizi uğraştırmasınlar. Millet canıyla uğraşırken sizin reis masallarınızı dinleyecek değiliz!
Mehmet Metiner sen ve Ahmet Aydın Adıyaman halkına ihanet ettiniz! Sandıkta bunun bedelini ödeyeceksiniz! Mutlaka yargılanacaksınız!
170
171
Türk Silahlı Kuvvetleri Kahramanmaraş’ın köylerinde!
172
Dünya’nın bir çok ülkesinin Türkiye’de Büyükelçiliklerini peş peşe boşaltıp kapatması konusu, TBMM’de bir ‘Araştırma Komisyonu’ kurularak araştırılmalıdır.
Olaydan hemen sonra ABD Uçak Gemisi yardıma neden gelir? Neden Uçak Gemisi? Bu olanların mantıkla izah edilebilir yanı yok.
173
🔴#SONDAKİKA
1-“AHBAP'a iftira atacağınıza yardım dağıtım koordinasyonunu sağlayın. Başlattığınız karalama kampanyası en çok depremzedelere zarar veriyor.
174
175
‘GELEN MESAJ: ‘Hatay'da dün Suriyeli birini enkazdan kurtarırken diğer Suriyeliler yağmalama yapıyordu.’ “
— TTA Grup