Fenerbahçe SK(@Fenerbahce)さんの人気ツイート(新しい順)

1
29 Ocak Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağımız maçın biletleri satışa çıkıyor. 👇
2
Muğla'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
3
Kamuoyuna Duyuru 🔗 bit.ly/3j79wUM
4
Bir uzun top 👀 Nefis kontrol 🤌 Ve G⚽️L 🎯 Szalai 🤜🤛 Batshuayi
6
Başkan Vekilimiz Erol Bilecik ve Yönetimiz Selahattin Baki’den gündeme dair açıklamalar 🔗 bit.ly/3j1EPQJ
7
BAŞKANIMIZ ALİ KOÇ’TAN GALATASARAY BAŞKANI SN. DURSUN ÖZBEK’E ÇAĞRI 🔗 bit.ly/3HsN4yD
8
Başkan Vekilimiz Erol Bilecik ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. 👇 twitter.com/i/broadcasts/1…
9
@ulkerstadyumu Y. Kayserispor'u elememiz halinde yarı finalde D. Sivasspor - Gaziantep FK eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.
10
🏆 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde rakibimiz Y. Kayserispor oldu. Karşılaşma 28 Şubat, 1 veya 2 Mart tarihinde tek maç eleme usülüne göre @ulkerstadyumu'nda oynanacak.
11
Başkan Vekilimiz Erol Bilecik ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki saat 16.30’da @fbtv'de gündeme dair açıklamalarda bulunacaklardır. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
12
Çubuklu için ter döken tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz! @Nesinecom Maçın Oyuncusu Ferdi Kadıoğlu seçilmiştir. twitter.com/Fenerbahce/sta…
13
29 Ocak Pazar günü @ulkerstadyumu'nda Kasımpaşa ile mücadele edeceğimiz Spor Toto Süper Lig maçının Futbol Seremoni Paketleri 25 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te satışa açılacak. Detaylar 👇
14
💛💙
15
Başkan Vekilimiz ve Kulüp Sözcümüz Erol Bilecik: “Fenerbahçe bu akşam resmen sahada hakem tarafından ince ince doğranmıştır” 🔗 bit.ly/3wqe0IW
16
Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, HangiKredi Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi. 🔗 bit.ly/3wmXfyn
17
🗳 @Nesinecom Maçın Oyuncusu adayları:
18
🗳 @Nesinecom Maçın Oyuncusu oyunuz kime gidiyor?
19
📸 Maçtan kareler! #ÜMRvFB
20
💛💙
21
🦇Batsman🙌
22
3 puan bizim! 💪
23
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 2-1!
24
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! BAAAAAAATSHUAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIIII! 1-0!
25
İY | H. Ümraniyespor 0-0 Fenerbahçe #ÜMRvFB