Sel⁷(@BTStranslation_)さんの人気ツイート(古い順)

1326
BTS JHOPE/HOSEOK COMMENT ON SUGA'S POST INSTAGRAM 220428 Hobi: 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 twitter.com/BTStranslation…
1327
GOD.. IN 4K (and i remastered in HD for you 😉)
1328
remastered the one on right in to a sliiiightly better quality for you
1329
BTS RM/NAMJOON INSTAGRAM STORY 220427
1330
BTS JHOPE/HOSEOK INSTAGRAM STORY 220427 PT.1
1331
BTS JHOPE/HOSEOK INSTAGRAM STORY 220427 PT.2
1332
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM UPDATE 220428 JK: The pointless worries, for a moment [lyrics of Telepathy]
1333
BTS RM/NAMJOON INSTAGRAM STORY 220428
1334
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: 30 minutes before going to sleep
1335
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: 30 minutes before going to sleep ANSWER: hel lo JK: hello~
1336
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: 30 minutes before going to sleep ANSWER: jungooga today's tmi!! JK: today's tmi: hmm i'm currently lying on my stomach
1337
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: 30 minutes before going to sleep ANSWER: oppa! i won't sleep until you respond! 🤭 JK: sleep well~!
1338
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 JK: no but where did my story go wy can't i see it
1339
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: please do "baby will sleep*" before sleeping 🤭 JK: *reads out loud* JK: I'm... not a baby.. I'm 26 years old right now.. yes.. really strong— ["baby will sleep" is a meme]
1340
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: is this visible??? JK: yes i see you
1341
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: 💜💜💜 I don't understand it but I just want to say I LOVE YOU 💜💜💜💜7️⃣ JK: *reads out loud* JK: thank you.. i love you too
1342
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: oppa is so good that i can't get a boyfriend* 😵‍💫 would you take the responsibility?? JK: *laughs* i guess nothing can be done... i'm sorry
1343
[T/N: the person is implying that either they're too focused on jungkook or that their standards or too because of JK or maybe both]
1344
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: jungkookah what are you doing????? JK: thinking about you
1345
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: requestkng for just one sentence "noona sleep well" 😢 JK: noona sleep well!
1346
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220429 QUESTION: no but where did my story go wy can't i see it ANSWER: jiminie oppa is mine JK: no he is mine~
1347
wait what was insta doing to jungkook's stories? why was he mad at it what went wrong??? i missed it i'm so lost 😭
1348
@HYBE_EDU okay but we need gym videos okay? so we can be motivated to go to the gym.. gym footage okay please keep it in mind.. thanks
1349
30 MINUTES TO GOOOOOOO #PSYXSUGAIsComing #SUGAxPSY
1350
10 MINUTESSSSS