Sel⁷(@BTStranslation_)さんの人気ツイート(古い順)

976
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: are you bored? eat dog sh*t. JK: aren't your words really extreme? *laughing* JK: ah if you crumble up choco pie (into a ball) the shape looks similar
977
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: there's a lot of stuff (we're) curious about yolo yolo yolo yo JK: yolo yolo yolo yo yolo yolo yo spending-fun spending-fun spending-fun [go go lyrics]
978
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: It was a cold day. And I... JK: *adds music for dramatic effect* JK: It was a cold day. And I, bought a hot pack. It felt great.
979
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: Favorite Pokemon? Mine is Togepi JK: *adds music for dramatic effect* JK: My favorite Pokemon was Pikachu. He decided to not do his final evolution. [I haven't seen Pokemon upto that far so take this as a rough translation 😅]
980
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: Who do you use the most in LOL (Leage of Legends)? JK: *adds music for dramatic effect* JK: I don't usually play LOL that much but I always picked Illaoi and trolled [i have no idea what he said so please understand]
981
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: do you know how to speak Portugese? JK: *adds music for dramatic effect* JK: Since you asked if I know how to speak Portugese, I turned on the translation app... but the pronunciation is too difficult. I'm really... sorry.
982
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: Party party eaaay JK: *adds music for dramatic effect* JK: party... party...... yea......
983
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: I'm going to the gym and working out today 🏋️‍♂️ JK: *adds music for dramatic effect* JK: "I'm going to the gym and working out today"? that's really... I'm jealous
984
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: it's said that nowadays when people are having a hard time or are tired, people say "hinguripongpong" 😭😭 JK: *adds music for dramatic effect* JK: *quotes the question* JK: this moment where I can't see you guys: hinguripongpong
985
side note: originally "hingu" is used for a sad/sob sound but hinguripongpong seems like an ultra hd+ versions of it 😅
986
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: reading a book? and to eat? and you didn't forget drinks right? & watching movies.. JK: *music for dramatic effect* JK: reading books, and eating food, and drinking, and also watching movies.. bu you're wrong. i don't read books.
987
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: read some books JK: *adds music for dramatic effect* JK: I think I said this earlier *laughing* I don't read books.. but I'll try to read books JK: MICROPHONE*CHECK— [T/N: "book/책" sound like "check" in Korean so it's a pun 😭]
988
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: do one joke JK: *adds music for dramatic effect* JK: The thing called 'joke', where should it start and where should it end to be called a 'joke'? I'll tell you a joke: and what that is— *cuts off*
989
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: I DONT WANNA GO TO WORK OOOROREOAAAAAAAAAAKIKINYUGOUJKAKIKIGEO JK: *adds music for dramatic effect* JK: i don't wanna go to work ooororeoaaaaaaaaaakikinyugoujkakikigeo
990
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 ANSWER: do you like pasta? JK: *adds music for dramatic effect* JK: Vongole pasta, one
991
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY(IES) 220330 [LAST 3 STORIES COMPILATION] JK: I should stop.. *laughing* sorry, but I love you. JK: If you thought I'd be stopping here that would be a huge misjudgment/mistake JK: I'm kidding, since it feels like I haven't so! you all have done well+
992
+today~ let's see each other next time! see you next time hehe.. b-bye~!
993
BTS JHOPE/HOSEOK INSTAGRAM STORY 220330 Hobi: @/TIME
994
BTS JUNGKOOK INSTAGRAM STORY 220330 JK: @/TIME
995
i can't believe i finished it all 😭😭😭 thank you for reading my slow but steady translations 🥲🥺💜
996
made another moment since I managed to translate everything this time again JUNGKOOK INSTAGRAM QUESTION/ANSWER SESSION 220330 twitter.com/i/events/15091…
997
a lot of you ask for chimmy's pics but my house is always untidy so i'm sorry i don't have a lot of pics but i was rearranging my shelf a few days ago and chimmy decided to conquer it but she got mad at me for taking photos with flash so here you go: angry chimmy 😺🐈
998
BTS RM/NAMJOON INSTAGRAM UPDATE 220331 NJ: @TIME
999
weverse notice
1000
BTS V/TAEHYUNG INSTAGRAM STORY(IES) 220331